2821
2789
پیج معالجه رو ببین فیلم شناسنامه پاسپورتو کارت ملیش هست کاملا ایرانیه عرب جنوبه ایرانه

نه عزیزم من مطمئنم دورگه افغان وعراقه حالا فرض کنیم ایرانیه چرا بااین همه توهین به خودمون طرفدارش باشیم

میشه برای هدفهام یه صلوات بفرستی. ❤️❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درسته 👍🏻 ولی خب همه جور انسانی با همه جور شخصیتی وجود داره، 

اکی ولی خب زمانی این حرفو میشه قبول کرد ک ب جامعه و افراد اسیب نزنه.این ادم خیلیا رو از راه ب در کرده.بنظر من اینجور پیج ها هر کثافتکاریو عادی جلوه میدن و قبح همه چیو میریزن

شما گلی عزیزم ولی میدونید که ندا یاسی افغانیه وهمه کلیپاشم توهین به ایرانیاس چرا این همه درباره اش ب ...

ب افغانستانی بودن و ایرانی بودن ربطی نداره اون یه......نگم بهتره

پروفایلم عکس یه دختره افغانستانی هست اینو میگم ک بفهمین همه مون همینطوری خوشگلیم😁🇦🇫
اکی ولی خب زمانی این حرفو میشه قبول کرد ک ب جامعه و افراد اسیب نزنه.این ادم خیلیا رو از راه ب در کرد ...

دقیقا مثلا چنتا خانواده لایو های داغون اینارو به پسر بچها شون که پوشک داشتن نشون میدادن😐یا همینایی که با یسری شعرهای تتلو که داره حرف زشت میزنه برا بچهاشون دابسمش درس کردن😐😐

دقیقا مثلا چنتا خانواده لایو های داغون اینارو به پسر بچها شون که پوشک داشتن نشون میدادن😐یا همینایی ...

🤦‍♀️🤦‍♀️من ک پیج امثال اینا رو فالو ندارم ولی رفتم همه رو بلاک کردم.ولی تو اکسپلورم دو سه تا از لایواشونو دیدم خیلی بی بند و باریه و قطعا تاثیر خودشو میزاره رو ی سریا

🤦‍♀️🤦‍♀️من ک پیج امثال اینا رو فالو ندارم ولی رفتم همه رو بلاک کردم.ولی تو اکسپلورم دو سه تا از لا ...

دقیقا برا بچها و نوجوان ها تو سن بلوغ..و حتی بقیه ادما از بس کثافت کاری و میگن و انجام میدن رفته رفته رو ادم اثر میذاره.خدا لعنتشون کنه

ببین بنظر من داره جذب فالوئر میکنه. چون  چند تا پیج هم به اسم اوم اقا ساخته که الان کلی فالوئر گرفته. فردا پس فردا همونارو میفروشه و ملت هم سرکارن. یک درصد هم امکان نداره اون اقا بیاد تو لایو این. الکی میگفت ازم شکایت کرده و گریه زاری. فرداش خوش و خرم اومد لایو گذاشت. اینم مثل بقیه دروغ گو شده

ادرس پیجش چیه؟ 

@moaleje1

🔺️🔻به عقایدهم احترام بذاریم 🔺️🔻اگر با نظرم مخالفی مودبانه بیانش کن تا دوستانه تبادل نظر کنیم. اگر نمیتونی لطفا ریپلای و بی ادبی  نکن🚫
ببین بنظر من داره جذب فالوئر میکنه. چون  چند تا پیج هم به اسم اوم اقا ساخته که الان کلی فالوئر ...

دروعگو کم حافظس شنیدی؟؟

صددفعه تو لایواش میگفت اصلا پیج اینستا نداره اون مرده حالا یهویی سر از اینستا درآورده

🔺️🔻به عقایدهم احترام بذاریم 🔺️🔻اگر با نظرم مخالفی مودبانه بیانش کن تا دوستانه تبادل نظر کنیم. اگر نمیتونی لطفا ریپلای و بی ادبی  نکن🚫
دروعگو کم حافظس شنیدی؟؟ صددفعه تو لایواش میگفت اصلا پیج اینستا نداره اون مرده حالا یهویی سر از اینس ...

بعد انگار اون نشسته این بگه کی بیاد لایو. یه شب حال نداره نمیاد. اصن منطقی نیست. عمرا اون مرد به این محل نمیده دیونه است مگه. پیجشم خودش ساخته داره جفتشو اداره میکنه. همزمان استوری میذاره. همزمان کامنتارو میبنده. قشنگ تابلوعه. بعضیا نمیفهمن

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 23 ساعت پیش
2791
2779
2792