2777
2789
وای اسم این یارو رو نیار خیلیییی ازش بدم میاد 

همشون کثافتا و فاضلابهای مجازین دیگه

🔺️🔻به عقایدهم احترام بذاریم 🔺️🔻اگر با نظرم مخالفی مودبانه بیانش کن تا دوستانه تبادل نظر کنیم. اگر نمیتونی لطفا ریپلای و بی ادبی  نکن🚫
از داشته هات مایه بذار😁😁  گزارش بزنید تروخدا  این تاپیک چرا نمیترکه😪😪😪 https: ...

بچه ها این تاپیک چرا نمیترکه  

اگه این بترکه میرم بخوابم 

تروخدا گزارش بزنید 

خستم کرد😭😭😭😭😭😭😭😭😭https://www.ninisite.com/discussion/topic/4246073/عجب-گیری-افتادیما

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مریضه دیگه میخواد کامنتا بالا بره مردم بیشتر منتظر باشن اون پولشو از اینستا بگیره دیگه سایتش هم بستن ...

مگه سایت داشت، من اصلا نمیدونستم 🤦🏻‍♀️ اره ممکنه 

میشه برای رسیدنم به بزرگترین آرزوم دعا کنید 🙏❤️                            

بله قبول دارم ولی این دیگه اخرشه 

‏با یه پسره دعوام شد اومدم یه تف بندازم جلو پاش ، تفم آویزون شد🤤🤤🤤🤤🤤🤤پسره گفت: جووون عقب مونده کی بودی تو😂😂😂

اره دیگه سایت ندا پسند 

توش لوازم ارایشی بهداشتی میفروخت به مردم ساده 

🔺️🔻به عقایدهم احترام بذاریم 🔺️🔻اگر با نظرم مخالفی مودبانه بیانش کن تا دوستانه تبادل نظر کنیم. اگر نمیتونی لطفا ریپلای و بی ادبی  نکن🚫

خجالت نمیکشید فالوش میکنید دوست و اشناتون متوجه میشن ؟؟؟؟

ی دفعه رفتم پیجش دیدم دو سه تا از دوستام فالوش میکنن لزشون قطع امید کردم😓😖

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است،،،موهای من از عصر همان روز بلند است 👧

آنلاین شاپ ندا پسند. لوازم آرایشی میفروخت 

‏با یه پسره دعوام شد اومدم یه تف بندازم جلو پاش ، تفم آویزون شد🤤🤤🤤🤤🤤🤤پسره گفت: جووون عقب مونده کی بودی تو😂😂😂

دقیقا همشون ی گروهن ملتو فقط سرکار میذارن.البته ۹۸درصد هم برا بیکاری ...این مزخرفا رو دنبال میکنن.همشون زیر دست مونتیگو ان سایت دارن و نون میخورن.بدبختا .کاش همه ریپورت کنن پیج هاشون بسته شه