2821
2789
وای اسم این یارو رو نیار خیلیییی ازش بدم میاد 

همشون کثافتا و فاضلابهای مجازین دیگه

🔺️🔻به عقایدهم احترام بذاریم 🔺️🔻اگر با نظرم مخالفی مودبانه بیانش کن تا دوستانه تبادل نظر کنیم. اگر نمیتونی لطفا ریپلای و بی ادبی  نکن🚫
از داشته هات مایه بذار😁😁  گزارش بزنید تروخدا  این تاپیک چرا نمیترکه😪😪😪 https: ...

بچه ها این تاپیک چرا نمیترکه  

اگه این بترکه میرم بخوابم 

تروخدا گزارش بزنید 

خستم کرد😭😭😭😭😭😭😭😭😭https://www.ninisite.com/discussion/topic/4246073/عجب-گیری-افتادیما

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

مریضه دیگه میخواد کامنتا بالا بره مردم بیشتر منتظر باشن اون پولشو از اینستا بگیره دیگه سایتش هم بستن ...

مگه سایت داشت، من اصلا نمیدونستم 🤦🏻‍♀️ اره ممکنه 

میشه برای رسیدنم به بزرگترین آرزوم دعا کنید 🙏❤️                            

بله قبول دارم ولی این دیگه اخرشه 

‏با یه پسره دعوام شد اومدم یه تف بندازم جلو پاش ، تفم آویزون شد🤤🤤🤤🤤🤤🤤پسره گفت: جووون عقب مونده کی بودی تو😂😂😂

اره دیگه سایت ندا پسند 

توش لوازم ارایشی بهداشتی میفروخت به مردم ساده 

🔺️🔻به عقایدهم احترام بذاریم 🔺️🔻اگر با نظرم مخالفی مودبانه بیانش کن تا دوستانه تبادل نظر کنیم. اگر نمیتونی لطفا ریپلای و بی ادبی  نکن🚫

خجالت نمیکشید فالوش میکنید دوست و اشناتون متوجه میشن ؟؟؟؟

ی دفعه رفتم پیجش دیدم دو سه تا از دوستام فالوش میکنن لزشون قطع امید کردم😓😖

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است،،،موهای من از عصر همان روز بلند است 👧

آنلاین شاپ ندا پسند. لوازم آرایشی میفروخت 

‏با یه پسره دعوام شد اومدم یه تف بندازم جلو پاش ، تفم آویزون شد🤤🤤🤤🤤🤤🤤پسره گفت: جووون عقب مونده کی بودی تو😂😂😂

دقیقا همشون ی گروهن ملتو فقط سرکار میذارن.البته ۹۸درصد هم برا بیکاری ...این مزخرفا رو دنبال میکنن.همشون زیر دست مونتیگو ان سایت دارن و نون میخورن.بدبختا .کاش همه ریپورت کنن پیج هاشون بسته شه

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 20 ساعت پیش
2791
2779
2792