2821
2789
من امشب انفالو كردم

همه میگن انفالو ولی نگا هنوز یه میلیونه، چرا؟ 

‏با یه پسره دعوام شد اومدم یه تف بندازم جلو پاش ، تفم آویزون شد🤤🤤🤤🤤🤤🤤پسره گفت: جووون عقب مونده کی بودی تو😂😂😂

حیف نت که مصرف کنی واسه دیدن این هرزه بی حیا 

خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

واااا حالا ي تاپيك چيه ديگه گفتيم بيايم دور هم حرف بزنيم

یعنی گفتم در حد یه تاپیک هم ارزش نداره

پروفایلم عکس یه دختره افغانستانی هست اینو میگم ک بفهمین همه مون همینطوری خوشگلیم😁🇦🇫
اصلااین فکر و نکن ساعت ۱ ظهر کانادا اومده میگه اینجا نصف شبه الان  بعد دقیقا با لباس و ارایش ل ...

آره،،، درسته 👍🏻👌🏻 ولی چرا این همه رو سر کار گذاشت 😐

میشه برای رسیدنم به بزرگترین آرزوم دعا کنید 🙏❤️                            
همه میگن انفالو ولی نگا هنوز یه میلیونه، چرا؟ 

میلادحاتمی سند گذاشت از پول دادن ندا برا خرید فالوور فیک و ویو فیک لایواش

🔺️🔻به عقایدهم احترام بذاریم 🔺️🔻اگر با نظرم مخالفی مودبانه بیانش کن تا دوستانه تبادل نظر کنیم. اگر نمیتونی لطفا ریپلای و بی ادبی  نکن🚫
بهترین کارو کردین👏

البته جز فالوور هامم نبودن و خیلی بدم اومد از همشون کلا فحش های مثبت۱۸ و موضوعات و ادمای مرخرف و میاوردن.بجاش میرم صدف بیوتی و میلاد خخخ و علی صبوری و مری و دنبال میکنم برا خنده و کلی پیج مفید.اینا جز فحش و خیانت و زشتی چیزی یاد نمیدن.بنظرم همه باید بلاک ریپورت کنن.گزارش بزنن...چقد باز از این پویان مختاری و....میلاد حاتمی و....متنفرم😐😐چرا مردم دنبالشون میکننن اخه😑البته کمن دنبال کنندها

میلادحاتمی سند گذاشت از پول دادن ندا برا خرید فالوور فیک و ویو فیک لایواش

وای اسم این یارو رو نیار خیلیییی ازش بدم میاد 

‏با یه پسره دعوام شد اومدم یه تف بندازم جلو پاش ، تفم آویزون شد🤤🤤🤤🤤🤤🤤پسره گفت: جووون عقب مونده کی بودی تو😂😂😂
آره،،، درسته 👍🏻👌🏻 ولی چرا این همه رو سر کار گذاشت 😐

مریضه دیگه میخواد کامنتا بالا بره مردم بیشتر منتظر باشن اون پولشو از اینستا بگیره دیگه سایتش هم بستن اومده اینور برا کلاهبرداری فردام نیگه بیان سایت ندا بت !

🔺️🔻به عقایدهم احترام بذاریم 🔺️🔻اگر با نظرم مخالفی مودبانه بیانش کن تا دوستانه تبادل نظر کنیم. اگر نمیتونی لطفا ریپلای و بی ادبی  نکن🚫
ینی طرف هر ......باشه بد چون همونی که هست نشون میده خوبه.

آره خب 

هر کسی شخصیت خودشو داره به من ربطی نداره کی هر... هست یا نیست، ولی هر چی که هست خلافشو وانمود نمیکنه و همونی که هست رو قبول داره 

میشه برای رسیدنم به بزرگترین آرزوم دعا کنید 🙏❤️                            
2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 13 ساعت پیش
2791
2779
2792