رضوااانم مدیر استارتر عضویت: 1398/12/15 تعداد پست: 726 عنوان کیا بیدارن بیاین 107 بازدید | 20 پست سلام خوشگلا من اینجا دوستی ندارم ولی خوبن بعضی از خانوما حس خوبی ب ادم میدن با حرفاشون ای چن شب ایقد گریه کردم از تنهاییم از مشکلاتم خسته شدم دلم میخواد بمیرممم 1399/02/04 | 02:20 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
tabasome_khoda عضویت: 1399/01/08 تعداد پست: 917 چیشده مگه چه بروانه ها که در پیله بودن هرچه زشتر زیبا تر❤یه صلوات برام بفرست
رضوااانم مدیر استارتر عضویت: 1398/12/15 تعداد پست: 726 چرا چیشده مگه؟ جداشدم با ای که خانوادم خییلی خوبن باز کمبود دارم دلم میخواد شوهرم بود بالاخره هرکی جای خودش داره
رضوااانم مدیر استارتر عضویت: 1398/12/15 تعداد پست: 726 چیشده مگه جدا شدم خستم از همه چی ۲۰ سالمه ولی پیرشدم
م_د_ا عضویت: 1398/12/21 تعداد پست: 2965 جداشدم با ای که خانوادم خییلی خوبن باز کمبود دارم دلم میخواد شوهرم بود بالاخره هرکی جای خودش داره آخی😔خب اگه میخواستیش چرا جدا شدی؟ خدا کمکت کنه خیلی سخته
رضوااانم مدیر استارتر عضویت: 1398/12/15 تعداد پست: 726 آخی😔خب اگه میخواستیش چرا جدا شدی؟ خدا کمکت کنه خیلی سخته اختلاف زیاد داشتیم ولی دلتنگش میشم مرسی عزیزم
م_د_ا عضویت: 1398/12/21 تعداد پست: 2965 اختلاف زیاد داشتیم ولی دلتنگش میشم مرسی عزیزم خب اگه پشیمونی باهم صحبت کنین دوباره برگردین چه اشکالی داره؟ بعدشم اختلافو که همه دارن..یوقت بدیه یوقت خوبی...همیشه همینه زندگی بالا پایین داره..نه وقتی زندگیت خوبه خوشحال باش نه وقتی بده ناراحت باش.. چون میگزره..بعد خوشی سختی میاد بعد سختی خوشی
رضوااانم مدیر استارتر عضویت: 1398/12/15 تعداد پست: 726 خب اگه پشیمونی باهم صحبت کنین دوباره برگردین چه اشکالی داره؟ بعدشم اختلافو که همه دارن..یوقت بدیه یو ... میدونی خودمم نمیدونم باخودم چند چندم ی وقت میخوامش ی وقت فکر کاراش میکنم ازش بدم میاد
م_د_ا عضویت: 1398/12/21 تعداد پست: 2965 درکت میکنم...همه همینطورن...وقتی باهات خوبه فکر میکنی خیلی دوسش داری وقتی بده فکر میکنی ازش متنفری..ولی نباید توجه کنی..باید وقتی که نه خوشحالی نه ناراحت اونجا فکر کنی ببینی واقعا میخوایش یانه... بعدشم وقتی شما هنوز تو فکرشی مشخصه دوسش داری..
رضوااانم مدیر استارتر عضویت: 1398/12/15 تعداد پست: 726 درکت میکنم...همه همینطورن...وقتی باهات خوبه فکر میکنی خیلی دوسش داری وقتی بده فکر میکنی ازش متنفری.. ... اره خب یاد خاطراتمون میوفتم ادم یجوری میشه دیگه
م_د_ا عضویت: 1398/12/21 تعداد پست: 2965 آره عزیزم..برگرد پیشش تادیر نشده..یوقت دیدی برا همیشه از دستش دادی..اگه غرورت نمیزاره بهش بگی برگرده یکاری کن اون بگه برگردی
رضوااانم مدیر استارتر عضویت: 1398/12/15 تعداد پست: 726 آره عزیزم..برگرد پیشش تادیر نشده..یوقت دیدی برا همیشه از دستش دادی..اگه غرورت نمیزاره بهش بگی برگرده ... اون سراغمم نمیگیره بطور قطعی جدا نشدیم ولی ۵ ماه ازهم بی خبریم میگم جداییم
م_د_ا عضویت: 1398/12/21 تعداد پست: 2965 خب شما سراغشو بگیر چه اشکالی داره؟ باهاش صحبت کن یهو دیدی دلش برات تنگ شد..از خدا هم بخواه اون دلش برات تنگ شه و برگرده..حتما اگه خدا صلاح بدونه همون میشه..در حد درد و دل باهاش صحبت کن اینکه ازش ناراحتی یا دلت براش تنگ شده ببین اون هنوزم دوستت داره یانه...اگه اینکارو کردی بیا لطفا بهم خبر بده ببینم چیشد...خیلی برام مهمه که زندگی همه خوب و خوش باشه و ازهم نپاشه..چون میدونم چقد سخته عزیزم💚
رضوااانم مدیر استارتر عضویت: 1398/12/15 تعداد پست: 726 خب شما سراغشو بگیر چه اشکالی داره؟ باهاش صحبت کن یهو دیدی دلش برات تنگ شد..از خدا هم بخواه اون دلش ب ... خطش عوض کرده منم شرایطش ندارم ارتباط بگیرم باهاش چون خانوادم نمیزارن