2777
2789
عنوان

میشه حوصله کنین بخونین نظر بدین؟

202 بازدید | 30 پست

سلام 

لطفا رو هوا نظر ندین خودتون رو جای من بذارین

بابای من خیلی خیلی خیلی بیش از حد معمول به من توجه داره و منو دوست داره یه چیز غیر طبیعی و غیر معمولی،، مثلا وقتی از خونه میرم بیرون مثلا میرم دانشگاه تا خود ظهر که برگردم دویست بار بهم زنگ میزنه بدون اینکه کار خاصی داشته باشه، یا مثلا اصلا تحمل اینو نداره که من یه شب هم ازش دور باشه مثلا برم اردو با دوستام اصلا اصلا تحمل همچین چیزی رو نداره یا اینکه میخوام برم بیرون خیلی اذیت میکنه،،، یا مثلا الان ک کلاس مجازی برامون میزارن بعضی اوقات که لازم هست اتاق ساکت باشه چون ممکنه صدا بره من ازش خواهش میکنم نیاد تو اتاق ولی پا میشه میاد و من واقعا حواسم پرت میشه بعد بهش میگم چرا همچین کاری میکنی میگه اصلا تحمل اینو ندارم تو متوجه نمی شی انقدر از تمام وجودم دوست دارم که نمیتونم نیام! (راست هم میگه ادا در نمیاره) من 22 سالمه تا الان اصلا نذاشته کسی بیاد خواستگاری مثلا بیست سالم که بود یه خواستگار از فامیل داشتم ولی بعدا از مامانم شنیدم که بابام خیلی قطعی بهشون گفته اصلااااا همچین حرفی نزنین اصلا نزاشته بیچاره حرفشو بزنه 😐 یا مثلا همش دوست داره بیاد اتاق من بشینه،،، تو همه ی کارام دخالت میکنه از همه دوستام خبر داره از تک تک ویژگی هاشون،،، قشنگ با من مثل یه بچه پنج ساله رفتار میکنه ( اغراق نمیکنم ) میدونید مشکل از کجا شروع میشه از اینکه منم همانقدر بهش وابسته هستم اصلا یه لحظه نمیتونم فکر کنم ازش جدا شم از طرفی دوست دارم ازدواج کنم  دوست دارم مستقل باشم ولی وقتی فک میکنم اگه برم اون غصه میخوره دلم نمیاد (واقعا هم میخوره خیلی حساسه ) از زندگیم افتادم با هیشکی روابط ندارم چون بابام نذاشته یا وقتی فک میکنم دور از جونش براش اتفاقی بیفته مطمئن هستم داغون میشم داغون میدونم هر کی اگه این اتفاق براش بیفته داغون میشه ولی من یه چیزی فراتر از اونم اصلا نمیتونم تحمل کنم خیلی بهش وابسته شدم  شاید تو تصور شما نگنجه چون واقعا روابطمون واقعا خیلی خوبه با اینکه 22 سالمه هنوز برام شعر های بچگانه میخونه قربون صدقم میره دقیقا عین رفتاری که آدم با یه بچه دو سه ساله داره. 

این متن هم شاید اصلا فایده نداشته باش

ولی میخوام بگم لطفا تو محبت به بچه هاتون افراط و یا تفریط نکنین زیادی محبت نکنین،بخدا خیلی بده قدرت تصمیم گیری، اعتماد به نفس، استقلال  همه چیز رو از بچه میگیره انقدر ب خودتون وابستش نکنین 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رفتار پدرت و رابطتون اصلا طبیعی نیست. حتما باید با مشاور درمیون بذاری.

رابطه ی پدرت با مادرت خیلی خوب نیست. درسته؟

برای سلامتی دخترم و نی نی توی دلم یه صلوات بفرستین. ان شاالله خودتون هم حاجت روا بشین ⚘🌷⚘🌷⚘🌷
 اخی چه خوب.کاش بابای منم اینجوری بود

اصلا خوب نیست اتفاقا. هرچیزی در حد اعتدالش. نه اینجوری بیمارگونه

برای سلامتی دخترم و نی نی توی دلم یه صلوات بفرستین. ان شاالله خودتون هم حاجت روا بشین ⚘🌷⚘🌷⚘🌷

حضرت امام محمدباقر ـ علیه السلام ـ فرموده است:

«شرّ الآباءِ مَنْ دَعاهُ الْبِرُّ اِلَی الاِْفراطِ.»

«بدترین پدران کسی است که نیکی [به فرزند] را به حد افراط برساند.»

زندگی فهم نفهمیدن هاست ...

من بابام از دنیا رفتـ ه .... همه چیزها رو بگیرن اما بابام باشـ ه √

به جای این حرفا از بودن باهاش لذت ببر مستقل شی ازدواج کنی کـ ه چی¿ هیچکس قد بالاتنه نه تنها دوست نخواهد داشت بلکه به گرد پاشم نمیرسـ ه .مستقل بودن از بالات بشی که چی بشـ ه ؟ به کجا برسی ؟ هدفت چیـ ه ؟ 

بدون بابات تو بی معنی ترین موجود جهانی حتی اگه در اوج موفقیت و استقلال و اعتماد به نفس باشی√

انگـشتت را هر جـایـ نقشـه خواستی بگذار ، فـرقی نمی کند ؛ تـن ـهایی مـن عمـیق ترین جای جهــ🌎ــان است و انگشتـان تـو هیچ ـوقت به عمـق فاجعـه پی نخواهد بـرد   

اخی عزیزم.بابای منم اینجوریه البته نه به این حد. میگفت توازدواج نکن بقیه ازدواج کنن😅خواستگارمیومد مریض میشد😅

ولی بالاخره باخودش کناراومد. 

تا 3سال اول زندگیم فکرمیکردکه باید کارامومدیریت کنه.

دردم از یار است و درمان نیز هم

خیلی سخته وابستگی زیادی من مامانم اینجور بود با اینکه عاشقانه دوسش دارم ولی فراری شده بودم هم از خونه از مامانم حتی راه دور ازدواج کردم ولی همش سر لج بازی الانم میخوام برم خونم مامانم حالش بد شده حتی گاهی کاری میکنم از چشمش بیفتم که بتونه تحمل دوریم کنه من منطقی هستم مامانم خییییلی احساسی همیشه عذاب وجدان دارم واسشون

برام دعا کنید به حق این ماه عزیز منم مامان بشم لطفا صلوات بفرستین برام‌😚