2821
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اگه منظورت اینه زیاد گریه میکنه در حد اینکه رنگش عوض یشه و....پسر منم همینطور بود هنو نفهمیدم این بچه چش بود😁بزرگتر بشه بهتر میشه 

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫

دختر منم نفسش قطع میشد دور لبش کبود میشد. به مرور درست میشن نگران نباش. فقط سعی کن گریه نندازیش . سریعم ارومش کن. نفسش که رفت بالای لبشو فشار بده فقط.

چخوف: « هیچ چیز به اندازه ی نفرت از چیز مشترک، مردم را باهم متحد نمیکند. نه عشق، نه دوستی نه احترام.» ✌️🌞

نمیدونم چیکار کنم یکی گفت برا کمبود اهن هست منم از شط ماهگی قطره اهن شروع کردم براش اما فایده نداشته روزی چند بار تو گریه کردن یهو نفسش بند میاد لباش کبود میشه چند ثانیه ،،منم هی میزنم پشتش و فوت میکنم تو صورتش تا درست بشه صدبار میمیرم نصفه عمر میشم

پسرم دنیامه
ینی تا چند ماهگیش طول میکشه تا درست بشه؟؟

بعدش رف تو پرسه ی دندون در اوردن و اون از سرش افتاد ولی جشمت روز بد نبینه   دندون در اوردنم ی مکافاتیه😁😂

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫
بعدش رف تو پرسه ی دندون در اوردن و اون از سرش افتاد ولی جشمت روز بد نبینه   دندون در اورد ...

بدبختی الان دندوناشم هست انقد بداخلاق شده الکی الکی گریه میکنه غش میکنه

پسرم دنیامه
بدبختی الان دندوناشم هست انقد بداخلاق شده الکی الکی گریه میکنه غش میکنه

رو لثه هاش بیبی ژل بزن .

تحمل کن زودگذره بزرگتر ک بشه راحت میشی 😍

ینی پشت لبشو نیشگون بگیرم؟

انگشتتو بزار رو چال بالای لبش فشار بده به پایین

چخوف: « هیچ چیز به اندازه ی نفرت از چیز مشترک، مردم را باهم متحد نمیکند. نه عشق، نه دوستی نه احترام.» ✌️🌞

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز
توسط   محدثه_1401  |  13 ساعت پیش