2777
2789
عنوان

گلچهره❤️🌺

| مشاهده متن کامل بحث + 64550 بازدید | 919 پست
چرا؟ ☹️☹️☹️💎

دیگه نه حوصلش هست،نه اعصابش😂😂😂

مردم داستان دست هزارم اینستا رو میذارن همچین پربازدید میشه😂😂😂 اما به تاپیک من میرسه هیچ😐😐

👁️ “زندگی کردن” کمیاب ترین اتفاق دنیاست… اغلب مردم فقط “وجود دارند”…👣 proudly Mom Of Two 💖
دیگه نه حوصلش هست،نه اعصابش😂😂😂 مردم داستان دست هزارم اینستا رو میذارن همچین پربازدید میشه😂😂😂 ...

من ک عاشق داستانتم همیشه هم پیگیر بودم ومیخوندم😍😍😍💎

من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞21آذر99 بی بی چکم مثبت شد خدایا هزاران بارشکرت😍😍پسرم مبتلا ب هیپوسپادیاسه سوالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم اگر اطلاعاتی هم در این زمینه دارین ممنون میشم بهم بگین❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ک عاشق داستانتم همیشه هم پیگیر بودم ومیخوندم😍😍😍💎

قربونت❤️❤️😍لطف داری❤️

👁️ “زندگی کردن” کمیاب ترین اتفاق دنیاست… اغلب مردم فقط “وجود دارند”…👣 proudly Mom Of Two 💖
قربونت❤️❤️😍لطف داری❤️

راستی مادرشدنت هم مبارک باشه انشالله صحیح وسالم بغلش بگیری😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍💎

من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞21آذر99 بی بی چکم مثبت شد خدایا هزاران بارشکرت😍😍پسرم مبتلا ب هیپوسپادیاسه سوالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم اگر اطلاعاتی هم در این زمینه دارین ممنون میشم بهم بگین❤️
راستی مادرشدنت هم مبارک باشه انشالله صحیح وسالم بغلش بگیری😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍💎

مرسی گلم❤️❤️😘قربونت الهی آمین🌹

بعد سقط دیگه امیدی نداشتم که خدا ناامیدم نکرد❤️

الهی قسمت خودت گلم🌸🌸

مرسی گلم❤️❤️😘قربونت الهی آمین🌹 بعد سقط دیگه امیدی نداشتم که خدا ناامیدم نکرد❤️ الهی قسمت خودت گل ...

مرسی عزیزم😘😘 خدا هیچوقت بنده ی خودشو ناامید نمیکنه🌹💎

مرسی گلم❤️❤️😘قربونت الهی آمین🌹 بعد سقط دیگه امیدی نداشتم که خدا ناامیدم نکرد❤️ الهی قسمت خودت گل ...

مبارک باشه عزیزم انشالله به سلامتی بغلش کنی 

همیشه میام نگاه میکنم ببینم داستان جدید نذاشتی   

مبارک باشه عزیزم انشالله به سلامتی بغلش کنی   همیشه میام نگاه میکنم ببینم داستان جدید نذا ...

قربونت گلم❤️❤️❤️🌹ممنون الهی آمین با دعاهای شما🌹🌹😍😍

عزیزم🌹بذارم حتما صداتون میکنم

قربونت گلم❤️❤️❤️🌹ممنون الهی آمین با دعاهای شما🌹🌹😍😍 عزیزم🌹بذارم حتما صداتون میکنم

قربونت داستانهات برات خیلی جذاب و هیجانی هستن نی نی سایت هم به عشق همین داستان ها میام من 

قربونت داستانهات برات خیلی جذاب و هیجانی هستن نی نی سایت هم به عشق همین داستان ها میام من 

عزیزی❤️❤️😍چشم بنویسم حتما حتمااااا صدات میکنن خوشگلم🌹🌹

عزیزم چند تا داستانی که گذاشتی وپاک شدن نمیشه دوباره بذاری

بذارم صدات میکنم گلم

دستت درد نکنه فدرابانو من تازه خوندم داستانت رو

اون قسمت ک میان شوهر گلچهره رو میبرن زندان عجیب برام قابل درک😭

«نِجاتاً مِنكَ يا سَيِّدَ الكَريمَ نِجِّنا وَ خَلِصّنا بِحَقِّ بَسمِ اللهِ الرَّحمنِ الرَّحيم🍃💚  میشه نگام کنی؟😢  راحت شه زندگیم😍  چشم برندار ازم 😩 میپاشه زندگیم 💔 
دستت درد نکنه فدرابانو من تازه خوندم داستانت رو اون قسمت ک میان شوهر گلچهره رو میبرن زندان عجیب برا ...

قربونت گلم❤️❤️اخی خیلی بده...😔

هیچوقت هیچکس درگیر دادگاه پاسگاه و بیمارستان نشه🙏🏻