2777
2789
عنوان

گلچهره❤️🌺

| مشاهده متن کامل بحث + 64880 بازدید | 919 پست
فدرا جان ممنون بابت داستان قشنگت. لطفا داستان جدید که گذاشتی منو هم صدا کن. خییییییییلیییییییی ممنون ...

چشم حتما🌹❤️ممنونم

👁️ “زندگی کردن” کمیاب ترین اتفاق دنیاست… اغلب مردم فقط “وجود دارند”…👣 proudly Mom Of Two 💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استار عزیزم ممنون از این داستان عالی خیلی  خیلی عالی بود .. ایا بازهم داستان میزاری؟؟؟

ممنون گلم،نمیدونم ولی احتمالش خیلی کمه

👁️ “زندگی کردن” کمیاب ترین اتفاق دنیاست… اغلب مردم فقط “وجود دارند”…👣 proudly Mom Of Two 💖
مثل همیشه عالی بودفدراجان بی صبرانه منتظر داستانای بعدیت هستم انشالله منو هم تگ کنی ممنون

ممنون گلم چشم اگه گذاشتم چشم❤️❤️

عالی بود. خسته نباشی.امیدوارم هرچه خوبی هست از جانب خدا بهت برسه❤❤❤❤❤❤❤❤🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹💖💖💖💖💖💖😍 ...

مرسی گلم🌹🌹ممنون از دعای قشنگت همچنین به شما هم برسه عزیزم🌹🌹❤️😍

[QUOTE=134886755]خسته نباشی بابت تمام زحمات و وقت گزاشتنات ممنون چه خوب که پایان خوشی داشت تشکر فراوا

ممنون عزیزم🌹🌹قربونت الهی پایان کار هممون خوشی باشه

راستش فک نکنم دیگه بذارم

جدی؟البته خب سخته شماام اذیت میشی دوستانم اگه یکم صبر داشتن شما انقد اذیت نمیشدی،اگرم خواستی دوباره بزاری بنظرم اولش قید کن مثلا روزی ده یا۱۵قسمت گذاشته میشه و یه ساعت مشخصی حالا یاروز یاشب داستان و بزار که هم خودت راحت بشی هم کاربرا بدونن چه ساعتی بیان هی نیان بگن کی میاری چرا نمیزاری.انشاالله همیشه موفق باشی من واقعا داستانات و دوست داشتم خوشحال میشم بازم ادامه بدی ولی هرجور راحتی صلاح کارت خودت و بهتر میدونی❤😘

خدا تا یماه دیگه بهم یه دوقلوی سالم و صالح میده بگو الهی آمین....😍😍⁦❤️⁩🤲