2777
2789
عنوان

گلچهره❤️🌺

| مشاهده متن کامل بحث + 64603 بازدید | 919 پست
عزیزم داستانت عالی بود دستت درد نکنه و عکساتم عالی تر       زنده باشیو سلامت&nbs ...

چشم حتما❤️❤️ممنون لطف دارین

👁️ “زندگی کردن” کمیاب ترین اتفاق دنیاست… اغلب مردم فقط “وجود دارند”…👣 proudly Mom Of Two 💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خسته نباشی فدرا جان مثل همیشه عالی منتظر داستان های جدیدت هستیم عزیزم قلمت بی نظیره🌹🌹🌹

ممنونم گلم🌹❤️

👁️ “زندگی کردن” کمیاب ترین اتفاق دنیاست… اغلب مردم فقط “وجود دارند”…👣 proudly Mom Of Two 💖
جدی؟البته خب سخته شماام اذیت میشی دوستانم اگه یکم صبر داشتن شما انقد اذیت نمیشدی،اگرم خواستی دوباره ...

قربونت چون فعلا چیزی ننوشتم،نمیدونم دوباره بنویسم بذارم یا نه...🌹عزیزمی❤️❤️

فدرا جون عزيزم كنجكاو شدم بدونم كدوم شهري؟؟خسته نباشي عزيزم بازم داستان گذاشتي خبرم كن

ممنونم باشه عزیزم گذاشتم حتما🌹

دستت درد نکنه عزیزم زحمت کشیدی خیلی قشنگ بود مرسی😘😍 فقط میخواستم بدونم سرگذشت واقعی بود؟؟

ممنونم اره گلم همشون واقعین

عااای بود با عکسهاییکه گذاشتی زیباتر شده بود ممنون فدراجون    

خواهش میکنم گلم❤️❤️

خواهش میکنم گلم❤️❤️

فدرا جون من داستان زندگی مادرشوهرمو بنویسم میزاری؟ میخوام خودت اینجا بزاری. 

خدایاااا،توکل ب خودت ! نه به بنده های بی خودت😒     خدایا کمکم کن تا تاریخ ۱۳۹۹/۹/۹سرکاربرم.همیشه پشتم بودی اینبارم کمکم کن🙏