من گاز صفحه ای دارم ولی شیشه آیه جنسشم خوب نیس میخوام عوض کنم فر هم ندارم به نظرتون فر توکار وگاز صفحه ای خوب بخرم یا کلا یه فرگاز خوب بگیرم یه نمونه فرگاز مغازه دیدم خیلی خوبه مارک سینجر فرش هم خیلی بزرگه قیمتش هم 5500 تومنه ولی بعضیا میگن دیگه فر گاز از مد افتاده وجلوه ی شیکی نداره فرتوکار وگاز صفحه ای بهتره ولی فرتوکار کوچیکه به نسبت فرگاز الان نمیدونم چیکار کنم موندم بین 2تا شما چی میگین فرگاز بگیرم یا نه
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
فر گازی ک انتخاب کردی قشنگه ، ولی اینو در نظر بگیر تو آشپرخونه ات جایی براش داری یا ن؟!
اکثر کابینت کارا خودشون میان میگن گاز صفحه ای بخرین دیگه جایی برا این اجاق گازها نمیمونه
یه جوری از خواهر شوهر مادرشوهر بد میگن انگار خانوادهی طرف جانیه و فقط این آقایی که با اینا ازدواج کرده سالم بوده و خانوم اومده نجاتش داده😏بعضی وقتا باید به همه بفهمونی که