2777
2789
عنوان

بارداری

195 بازدید | 32 پست

خانوما تو اقدام به بارداری ام مدام پهلو راستم درد میکنه اصن پالو چپم نیست مثلا میشینم خوب میشه تا یکم کارمیکنم یازیاد راه میرم پهلو راستم شدید درد میگیره علت چیه

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

فک نکنم به  اقدامت برا بارداری اینا مربوط باشه شاید عفونت لگنی چیزی داشته باشی باردار هستی؟

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
وایی منم اونجوریم ۳ روز از پری میگذره خیلی کنجکاوم ولی ب بی بی چک دسرسی ندارم

صبر کن دو سه روز دیگه بزن. خیالت راحت میشه

من ۵روز بعد تاخیرم زدم هاله انداخت فرداش زدم پررنگ تر شد

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

خانما ورزش روی باروری تاثیر داره؟ 

من یه هفته دارم تا)پری بشم دارم ورزش میکنم ضرر داره؟ 

خدایا بابت همه چی شکرت🤲🏻 خدا رحمان و رحیم هست، به منم نی نی داده😍تو تاریخ400/02/24 بی بی چکم مثبت شد😍خدایا خودت نگهدار فندوقم باش میدونی که۲۳ماه منتظربودم،خدایا ازت میخام به بزرگی خودت هرکس مثل من منتظر معجزه از جانبت هست،به حق بزرگیت دلشو شاد کن،الهی آمین🤲🏻💐😘
خانما ورزش روی باروری تاثیر داره؟  من یه هفته دارم تا)پری بشم دارم ورزش میکنم ضرر داره؟

من پریودم عقب افتاده بود نمیدونستم باردارم😐 کلی دراز نشست زدم😂😂 بعدش فهمیدم. 

دعام کنید🙏🏻🙏🏻🙏🏻🤲🤲🤲🤲😘😘😘😘🌹🌹🌹🌹💐

حتما عزیزم😍😍🙏 انشالله خدا دلت رو شاد کنه

من پریودم عقب افتاده بود نمیدونستم باردارم😐 کلی دراز نشست زدم😂😂 بعدش فهمیدم. 

بخاطر حاملگی ورزش نکردم. شکمم دراومده خسته شدم. دیگه دوروزه ورزش رو شروع کردم. فقط برا شکم ورزش میکنم

خدایا بابت همه چی شکرت🤲🏻 خدا رحمان و رحیم هست، به منم نی نی داده😍تو تاریخ400/02/24 بی بی چکم مثبت شد😍خدایا خودت نگهدار فندوقم باش میدونی که۲۳ماه منتظربودم،خدایا ازت میخام به بزرگی خودت هرکس مثل من منتظر معجزه از جانبت هست،به حق بزرگیت دلشو شاد کن،الهی آمین🤲🏻💐😘
2790
2778
2791
2779
2792