2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 195 بازدید | 32 پست
خانما ورزش روی باروری تاثیر داره؟  من یه هفته دارم تا)پری بشم دارم ورزش میکنم ضرر داره؟

من تا هفته دهم بارداریم ورزش میکردم خودشم سبک نه ها ورزش سنگین نگران نباش اگه الان باردارباشی وندونی اون تقریبا قد یه کنجده ازاونم کوچیکتر طوری نیست خیالت تخت

خدایاشکرت
منم یه سوال دارممم ایا اب منی مرد برای رحم بد نیس؟باعث عفونت و اینا نمیشه؟

نه اتفاقا خوبم هست یه مامایی بود تو اینستاگرام گفت اونایی که با کاندوم و این چیزا جلوگیری میکنن گاهی خوبه رابطه ای اینطوری داشته باشن چون برای بدن زن خوبه حیف پیجش رو دی اکتیو کرده خیلی مهربون هرچی میپرسیدی جواب میداد دایرکت 😢 الان خیلی بهش نیاز داشتم 

Welcome to my world, Won't you come on in? Miracles, I guess ! Still happen now and then…⛈🌧3/5/400

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

بخاطر حاملگی ورزش نکردم. شکمم دراومده خسته شدم. دیگه دوروزه ورزش رو شروع کردم. فقط برا شکم ورزش میکن ...

فکر نکنم مشکلی باشه، ولی چند روز که مونده به پریودت ورزش سنگین نکن شاید احتمال بارداری باشه. 

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

من تا هفته دهم بارداریم ورزش میکردم خودشم سبک نه ها ورزش سنگین نگران نباش اگه الان باردارباشی وندونی ...

آخهه یکساله اقدامم میگم نکنه ضرر داشته باشه. ممنون

خدایا بابت همه چی شکرت🤲🏻 خدا رحمان و رحیم هست، به منم نی نی داده😍تو تاریخ400/02/24 بی بی چکم مثبت شد😍خدایا خودت نگهدار فندوقم باش میدونی که۲۳ماه منتظربودم،خدایا ازت میخام به بزرگی خودت هرکس مثل من منتظر معجزه از جانبت هست،به حق بزرگیت دلشو شاد کن،الهی آمین🤲🏻💐😘
فکر نکنم مشکلی باشه، ولی چند روز که مونده به پریودت ورزش سنگین نکن شاید احتمال بارداری باشه. 

تمام عضلات شکمم درد میکنه. صب فک کردم که پری شدم از بس درد داشتم. فقط حرکات شکم رو خیلی نرم میرم. پس این چند روزم صبر میکنم. ممنون گلم

خدایا بابت همه چی شکرت🤲🏻 خدا رحمان و رحیم هست، به منم نی نی داده😍تو تاریخ400/02/24 بی بی چکم مثبت شد😍خدایا خودت نگهدار فندوقم باش میدونی که۲۳ماه منتظربودم،خدایا ازت میخام به بزرگی خودت هرکس مثل من منتظر معجزه از جانبت هست،به حق بزرگیت دلشو شاد کن،الهی آمین🤲🏻💐😘
ایشالاکه زودتر مامان میشی❤ ضررنداره نگران نباش

ممنون گلم. ان شاء الله 💜

تمام عضلات شکمم درد میکنه. صب فک کردم که پری شدم از بس درد داشتم. فقط حرکات شکم رو خیلی نرم میرم. پس ...

قربانت. منم همینجور بودم دقیقا، از بس درد داشتم فکر میکردم الان پریود میشم، ولی نشدم😁

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

به نظرم اینقد بهش فکر نکن و با این علایما ذوق نکن که بعد اگه خدانکرده حامله نبودی بخوره تو دوقت

اره منم همش دنبال علائمم برام جای سواله بخدا قدیما زنا چطوری راه به راه حامله میشدن ما هم مث اوناییم خوب چرا باید دنبال این مسخره بازیا باشیم اخه

اره منم همش دنبال علائمم برام جای سواله بخدا قدیما زنا چطوری راه به راه حامله میشدن ما هم مث اوناییم ...

دقیقا امروز به مامانم گفتم تو چطور اخه بعد یه ماه حامله شدی؟ والا خیلی چیزام داریم رعایت میکنیم همش بخاطر این استرسه

دعا میکنی خدا بهم نینی سالم بده؟
دقیقا امروز به مامانم گفتم تو چطور اخه بعد یه ماه حامله شدی؟ والا خیلی چیزام داریم رعایت میکنیم همش ...

اره بخدا ادربزرگ من 11تا اورد اخ هم نگفت یکیشو نمیتونیم بیاریم

قربانت. منم همینجور بودم دقیقا، از بس درد داشتم فکر میکردم الان پریود میشم، ولی نشدم😁

ماه پیش5روز عقب انداختم. ولی خبری نبود این ماه هم هنوز موعدم نرسیده. 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز