2777
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من دوس دارم بخورم،،ولی میترسم

یکی از رویاهام اینه که برم تو کارخونه پنیر پیتزا غلت بزنم تو پنیرا کشششش بیارم و بیرون نیام🤤😋فانتزی دیگمم این بود شوهرم رئیس کارخونه باشه منم مدیر عاملش کنه😁اینم نشد دیگه. فانتزی دیگمم این بود که شوهرم فست فودی داشته باشه و من مدام پیتزا بقولم😬 این نشد😂زندگی به کام من،کلا نشد🙃
نمیدونم چیه رگ سیاه هست

رگشه دیگه باید رگ گیریش کنی،درواقع فکرکنم فضولاتشه،رگ رو دربیار بعد استفاده کن،روشش هم گوگل هست

نه ماه انتظار و یک عمر نگرانی،حس ازاد دخترانه را به مهر مادری بخشیدن ،بزرگترین ایثار یک زن است...
رگشه دیگه باید رگ گیریش کنی،درواقع فکرکنم فضولاتشه،رگ رو دربیار بعد استفاده کن،روشش هم گوگل هست

اخه میگوش ریزه ریزه.نمیدونم چرا اینجوریه تا حالا ندیده بودم

دختر۹ ساله.پسرم
اخه میگوش ریزه ریزه.نمیدونم چرا اینجوریه تا حالا ندیده بودم

ربطی به اندازش نداره گلم،رگ گیری نشده اس

نه ماه انتظار و یک عمر نگرانی،حس ازاد دخترانه را به مهر مادری بخشیدن ،بزرگترین ایثار یک زن است...

یه برش ظریف با نوک چاقو بزن بعد با خلال دندون خارجش کن،اره تمیز میشه ولی دردسر داره منکه کلافه میشم تا دونه دونه تمیز کنمش

یه برش ظریف با نوک چاقو بزن بعد با خلال دندون خارجش کن،اره تمیز میشه ولی دردسر داره منکه کلافه میشم ...

وای اره روانیم کرد ۴۵ دیقه داشتم تمیزش میکردم.اخه بزرگ باشه راحت تره این وسطش پاره میشه

دختر۹ ساله.پسرم
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز