2777
2789
حرف چیه دوسته عزیزم🌹جراحی پلک انجام دادهذکاملا هم مشخص ه، اینکه چیز عجیب یا بدی نیست ک، شقلگایق فرا ...

آخه این اصلن عکس قبل و بعدش یکی نیس که! حالا کاشت ابرو و عمل بینی خب مشخصه و رایج...اما دنیا جهانبخت عکسای قبلش هست اصلن این شکلی که شما گذاشتی نبودع؛ این عکسه برا یه خانوم جاافتاده اس😐

سعدیا گفتی که مهر ش میرود از دل ولی...مهر رفت و ماه آبان نیز آرامم نکرد

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

حیف عکس ندارم بزارم واسه منم نظر بدین

سلام خوبی دیشب حال کردم ازحدسیاتت

هنوزم میگید ماوطن فروش نیستیم اگه نبودیدکه واسه تحریم ایران تلاش نمیکردیدولی الان نگران خالی شدن سرمایه امارات باشید

دوتا میزارم بگین بی ارایش یا با ارایش بهترم

سنمم حدس بزنین

من ریپلی دوست دارم هرجا امضامو دیدین ریپلی کنین ذوق مرگ شم 😂 شادی غیر از ندارم😅😅 هرکی با پروفایلم مشکل داره حسود پلاستیکیه ⁦☺️⁩⁦☺️⁩⁦☺️⁩ من همونی ام که تو گوشی شوهرت بلاک میکنی مبادا عاشق قیافم شه 🤣🤣🤣 خال ام دل میبره هاااا
مرسی عزیزم ولی ارثی موهامون خیلی زود سفید میشه از 25سالگی موهام شروع کرد به سفید شدن

واای خیلی بده منم تازه 20 سالم شده ولی از پارسال موهام داره سفید میشه الان کلی مو سفید ت سرمه

ناپلئون بناپارت :یک کورد را میتوان کشت ولی نمیتوان شکستش داد.  
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز