2777
2789
خیلی تغییر کرده با اینکه قیافه اش اصلا بادکنکی و مصنوعی نشده

اره

من ریپلی دوست دارم هرجا امضامو دیدین ریپلی کنین ذوق مرگ شم 😂 شادی غیر از ندارم😅😅 هرکی با پروفایلم مشکل داره حسود پلاستیکیه ⁦☺️⁩⁦☺️⁩⁦☺️⁩ من همونی ام که تو گوشی شوهرت بلاک میکنی مبادا عاشق قیافم شه 🤣🤣🤣 خال ام دل میبره هاااا

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

وااا...چه چیزایی رو حرف در میارین والا

حرف چیه دوسته عزیزم🌹جراحی پلک انجام دادهذکاملا هم مشخص ه، اینکه چیز عجیب یا بدی نیست ک، شقلگایق فراهانی ابرو کاشته شیلا خداد عمل بینی انجام داده اینا کجاش حرف درآووردن برای مردمه

نجابت زمانی معنا پیدا میکند که راه دومی هم باشد
نه...اگ‌عمل میکردم ک نظر نمیخاستم

خیلییی بینیت خوبه پس

مادرزادی عملی خوشگل خانوم

من ریپلی دوست دارم هرجا امضامو دیدین ریپلی کنین ذوق مرگ شم 😂 شادی غیر از ندارم😅😅 هرکی با پروفایلم مشکل داره حسود پلاستیکیه ⁦☺️⁩⁦☺️⁩⁦☺️⁩ من همونی ام که تو گوشی شوهرت بلاک میکنی مبادا عاشق قیافم شه 🤣🤣🤣 خال ام دل میبره هاااا

اقا دارم ترغیب میشم منم عکس بزارم

اسی اجازه میدی؟

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز