2821
2789

خوبه که

ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بی‌طاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو می‌توانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایسته‌ی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

دیگه وقته خروج از بوووورسه....اه فقط این یکیو به گند نکشیده بودن

عزیزم بورس مال دولته!!!

ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بی‌طاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو می‌توانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایسته‌ی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.

✍️یه فلش بک به 6 ماه پیش بزنیم👆👆👆👆 وقتی شاخص 290 هزار بود و عده ای میگفتند بازار تمام شده و...

🔰دلایلی که اونموقع نگارش کردم و پیشبینی که داشتم ، الان داره یکی یکی تفاق میافته

بازار کماکان حمایت شد (توسط دولت) ارزش معاملات بالا رفت و شستا هم آمد.👌

زیرمجموعه های شستا طی این مدت رشد 3 برابری داشتند.(تیپیکو-تاپیکو-تاصیکو و...)

بازاری که واسه عرضه اولیه 1000 میلیاردی یه هفته به کما میرفت ،  عرضه 7 هزار میلیاردی شستا را براحتی بلعید.

🔰روزی میاد که عرضه اولیه 10-15 هزار میلیارد تومانی هم براحتی تو بازار بلعیده میشه

هدف دولت هم همینه

🔰حدود 170 هزار م.ت کسری بودجه دولت، با اقتصاد بورس محور، و واگذاری 60-70 هزار م.ت سهام و 70 هزار م.ت اوراق دولتی تا حد زیادی جبران میشه

فرصت خوبیه بانکها هم داراییهای راکد ومازاد خود را در قالب صندوق عرضه کنند

هلدینگها از فرصت بوجود اومده با فروش سهام و عرضه اولیه سهام خارج بورسی برای طرحهای نیمه تمام خود ، تامین مالی  کنند.

🔰 خیلی از دلالان بازار ارزو حتی مردمی که زیر بالش خود ارز نگهداری میکردند ، در حال فروش ارز و ورود به بازار سرمایه هستند.

منبع ؛ یادداشتهای کاظم نادرعلی

عزیزم بورس مال دولته!!!

دیگه وقتی روش زوم میکنن ...همه هجوم میارن واسه کد بورسی بدون هیچ آموزش و پیش زمینه و بستری ...بعد تا تقی به توقی بخوره یهو همه 

میرن تو صف فروش بازارو خراب میکنن...اینا بخاطر جذب نقدینگی چندوقته رو بورس تبلیغ میکنن

خدا جونم میدونم مثل همیشه هوامو داری...
دیگه وقتی روش زوم میکنن ...همه هجوم میارن واسه کد بورسی بدون هیچ آموزش و پیش زمینه و بستری ...بعد تا ...

خوبه بازم

راحت میشه تو صفهای فروش، سهم های خوب رو جمع کرد

البته که نمیکنن این کارو

حقوقی ها پس چیکاره ان؟

چرا همه اینروزا دنبال بورسن؟

چیشده شیطونا اگه خبریه بگید ماهم بدونیم😁

خدای من بهشتی دارد نزدیک، زیبا و بزرگ...🍃❤ و به گمانم دوزخی دارد دور، کوچک و بعید... و به دنبال دلیلیست که ببخشد مارا گاهی به بهانه یک دعا...🤲🌈 
خوبه بازم راحت میشه تو صفهای فروش، سهم های خوب رو جمع کرد البته که نمیکنن این کارو حقوقی ها پس چی ...

عزیزم من از شستا جا موندم. موجودی م 300 بود. به نظرت شارژ کنم برای عرضه اولیه این بانک ها که روحانی می گه؟؟

عزیزم من از شستا جا موندم. موجودی م 300 بود. به نظرت شارژ کنم برای عرضه اولیه این بانک ها که روحانی ...

صبر کن ببینیم چقد میخاد

منتطر باش

عزیزم من از شستا جا موندم. موجودی م 300 بود. به نظرت شارژ کنم برای عرضه اولیه این بانک ها که روحانی ...

عرضه اولیه ها رو بگیر خوبن و سود ده

خدایا شکرت شکرت هزار بار شکرت خدایا به سلامت بیاد بغلم🥰🥹