2821
2789
عنوان

بورسیا

| مشاهده متن کامل بحث + 367 بازدید | 60 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره می دونم موجودی م 300 بود فکر کردم میشه ولی بهم پیام دادن کمتر از 500 نمیشه. حالا می خوام شارژ کن ...

اره حداقل خریدتون باید ۵۰۰ تومن باشه

عرضه های بعدی هنو معلوم نیست چقد موجودی میخواد

خدایا شکرت شکرت هزار بار شکرت خدایا به سلامت بیاد بغلم🥰🥹
اره می دونم موجودی م 300 بود فکر کردم میشه ولی بهم پیام دادن کمتر از 500 نمیشه. حالا می خوام شارژ کن ...

شاید چون این عرضه پولش زیاد بوده ۳۰۰ براتون خرسد نشده چون عرضه های دیگه داشتیم ک زیر ۵۰۰ رسیده ب هر کد

گفتن تا ص۸۶۰۰شارژ کنید اگه کمتر از دو میلیون نفر بخوان موجودی داشته باشین میدیم بعدم که شد نفری ۳ و ...

عرصه اولیه یک حداکثری براش مشخص میکنن ولی بستگی ب تعداد کد هایی ک شرکت میکنن به هر نفر مقدار مشخص میرسه

واسه همین حداکثر مبلغ رو میگن همیشه

گفتن تا ص۸۶۰۰شارژ کنید اگه کمتر از دو میلیون نفر بخوان موجودی داشته باشین میدیم بعدم که شد نفری ۳ و ...

نه اشتباه کردی من همش به چیزی که کانال عرضه اولیه اصلی میگه عمل میکنم و راست هست همش حتی تعدادش همش درست درمیاد تقریبا 

عرصه اولیه یک حداکثری براش مشخص میکنن ولی بستگی ب تعداد کد هایی ک شرکت میکنن به هر نفر مقدار مشخص می ...

خاکبرسرشون خژ اینم دیگه دراوردن هر ننه قمری پامیشه میره کد میگیره براخودش البته بالانسبت شماها 

دوستان اینجا کسی تحلیلی از شاخص داره...بنظرتون این هفته مقاومت داره؟

فعلا نقدیتگی اجازه اصلاح نمیده کلا رو مقاومتیم😊و اشباع خرید بازار

خاکبرسرشون خژ اینم دیگه دراوردن هر ننه قمری پامیشه میره کد میگیره براخودش البته بالانسبت شماها 

عزیزم برا عرضه اولیه که اشکال نداره گناه دارن مردم تو این گرونی

عرضه اولیه سودش قطعیه

فعلا نقدیتگی اجازه اصلاح نمیده کلا رو مقاومتیم😊و اشباع خرید بازار

بعضی کانالا 742 مقاومت زدن و احتمال پولبک به 700 و اصلاح دو سه روزه...بنظرتون ارزش نوسانگیری داره یا به ریسکش نمی ارزه؟؟

خدا جونم میدونم مثل همیشه هوامو داری...