2777
2789
عنوان

دشیب بهم گفت؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1463 بازدید | 89 پست
درسته اما چاره چیه مردا ها که همیشه عاشق نمیمونن این رسم بر ای اینکه که با این برگه بخوابونی تو دهن ...

واقعا خاک بر سر مردی که این برگه رو ملاک خوشبختی بدونه 

زن هرزه خودش معلومه 

ما اصلا رسم نداشتیم 

و نداریم

خدا میدونه چقدر تو مجردی مقید بودم و پاکی زن مهمه برام ولی باید شوهرمون رو اشباع کنیم. خدا غضب میکنه بهمون

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

اخ گفتی اجی😔

عزیزم شوهر توالان بخاطر رابطه داد نزده الان اون هزارتافکر میکن پیش خودش میگ زنم بهم اهمیت نمیده زنم ارومم نمیکن زنم از سختی هام کم نمیکن .....بخداقسم داری عذابش میدی ...اون زنش جلوچشماش مانورمیده خب ادمه دیگ دلش میخواد....ما چطوری دلمون خرید میخواد یا احتیاج های دیگ اون هم احتیاج داره....ارومش کن رابطه داش باش

😳😳😳😳عجبببب

آره بابابعضی هابه زندگی خصوصی مردم هم کاردارن کاربه جایی رسیدکه همسرم گفت اره زنم قبل عروسی حامله شده خوب کردم زنمه اختیارشوداریم هرکاری کنیم ولی بعدکه دخترم 9ماهو6روزگذشته بودبه دنیااومدهمه دهنشوبستن

این رسما رو ما اصلا نداریم  اینا چیه آخه

رسم نیست اما چون مردا بعد ازدواج ۹۰ درصدشون تغییر میکنن بعترین ضمانته برای اینکه بعد از طلاق ادعایی ردی جهاز نداشته باشن و بگن که ما خریدیم

..تو خاکسپاری ت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹دلم یه خواب آخر میخواد از اون خوابها که میری تو یه تونل سفید بی انتها و آخر تونل عزیزت منتظره تا بغلت کنه و بگه خوش اومدی به این دنیا .دیگه تموم شد غم و غصه من کنارتم 😞😞😞💔💔💔

به هیچ عنوان رابطه نداشته باشی اصلا

امضای منو بخونین لطفا ممنونم ازتون💝برای دوستم سمیرا وهمسرش😞خواهش میکنم فاتحه‌ای بفرستین ممنونتون میشممن دامپزشکم کمکی نیاز داشتید درخدمتم    من کیوبر سابق هستم جوگیر شدم گفتم اکانتمو حذف کنین. نی نی یار حذف کرد.
یه سوال دارم چند وقت پیش با خط خودم حساب کاربری درست کردم ولی از فرداش وارد نشد دیگه حتی شمارمم دیگه ...

به انگلیسی در قسمت سرچ تلگرام بنویس ninisite .میاره برات 

..تو خاکسپاری ت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹دلم یه خواب آخر میخواد از اون خوابها که میری تو یه تونل سفید بی انتها و آخر تونل عزیزت منتظره تا بغلت کنه و بگه خوش اومدی به این دنیا .دیگه تموم شد غم و غصه من کنارتم 😞😞😞💔💔💔

وا....😑😑😑😑چرا اینجوری میکنید؟؟؟؟اون شوهرطفلی تکن از چند جهت باید توعذاب باش؟؟؟؟از پول نداشتن و ه ...

عزیز من شما شانس آوردی مشکلی واست پیش نیومده و ازدواج کردی خداروشکر شوهرتم آدم بامعرفتی بوده بعدا بخاطر این اذیتتون نکرده الحمدالله 

ولی خواهر من یه نسخه واسه همه بیمارا جواب نمیده

اگر این خانوم(خدای نکرده ) تو دوران عقد فهمید باشوهرش نمیسازه چیکارکنه بنظرت خانواده وفرهنگ این اجازه رو میده با خیال راحت از اون مرد جدا شه بدون صدمه ومشکل؟! گیریم اجازه هم دادند بعدش واسه ازدواج بعدیش مشکل سازنمیشه البته گفتم خدانکرده

این فقط یکی از احتمالاته

من تو همین سایت دیدم دختره تو دوران عقد بعد رابطه فهمیده پسره خیانت میکنه و حتی کتکش میزنه و انواع بی احترامی میکنه ولی از ترس بکارتش نمیتونست به خانوادش چیزی بگه!

تو یکی ازپیاماش پسره گفته بود توبرام فقط حکم یه سوراخو داری میفهمییییی!!!!

پس ببین همه مثل شوهر تو باجنبه نیستند

اگر بخاطر راهنمایی غلط شما یه درصد فکر اسی سمت رضایت برای رابطه بره و بعدش صدمه ببینه گناهش گردن شمام هست پس لطفا راهنمایی غلط نکنید❤