2777
2789
عنوان

دشیب بهم گفت؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1463 بازدید | 89 پست

من واقعا نمیفهمم.الان تو زنشی چرا نباید رابط داشته باشی؟چ بدبخته اون...فشار روحی جنسی...الان تویی ک باید آرومش کنی.این رسم مسخره تو ایران از بین نمیره ک

میتوانم ذهن شما را هم طراحی کنم😍

مگه رابطه حتما باید ختم بشه به دخول؟راههای زیادی واسه ارضاکردن مردهست،ما پونزده ماه عقدبودیم،حتی یه بارهم شوهرم ازم نخواست.به نظرمن قشنگیش به اینه که توی خونه ی خودت باشی،با خیال راحت کارتو انجام بدی.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بهتره دوران عقد فقط رو شناخت کار کنی الان که سر یه رابطه که میشه با کلی راه دیگه حل بشه سرت داد میزنه مطمعن باش فردا سر چیزای دیگه کتکت میزنه الان وقت نازکردنته و اونم باید بکشع نکشه به سلامت

من دلم روشنه من مامان میشم 😍 حالا هرچقدر دکترا بگن طبیعی نمیتونی مادر شی من به خدای خودم ایمان دارم گفته بخوانید مرا تا اجابت کنم شما را منم خواستم ازش منتظر اجابتم برای رسیدن به خواسته دلم یه لبخند از ته دل رو لباتون بشونید😊دیدین گفتم دلم روشنه😉😍😍😍خدایا شکرت بعد از سه سال باردارشدم ❤بازم دلم روشنه قلب نینی تشکیل میشه نینی سالم و صالح دنیا میاد❤💞💗💟😍خدایا شکرت قلب نینی تشکیل شد صداشم شنیدم😍برای سلامتی نینی ام دعا میکنید؟
چه رسم بدی  کوچیک کردن خانومهاست  اونوقت چطور میفهمن مرد رابطه نداشته  از ...

منم میگم حلال هستند و گناه نیست ولی چرا یه بعدی به قضیه نگاه می‌کنید

در این مورد علاوه بر شرع باید فکر خانواده وجامعه و روح و روان ای خانومم بکنید

بنظرم دختر تاوقتی خونه پدرش زندگی میکنه باید دختر خونه باباش بمونه اون آقا هم شهامت داشته باشه ببرتش خونه خودش بعد هرکار خواست بکنه

بعدشم مگه ماخانوما درختیم؟ نه مسلما!!!

ولی خودمونو کنترل میکنیم خب اون آقا هم تحمل کنه تا با عزت واحترام ببرتش خونه خودش بعد..

از چشمش میوووفتی باز چه حرررفیه.چه شوهرای دم دمی مزاجی دارییین بعضیاتون.که با یه رابطه بخوان واسشون ...

نظر بالایی خودتو بخونی میفهمی ما چی میگیم

خب بیشتر مردا دم دمین

بحث یه رابطه نیست زمان نامناسب یه رابطه ست

مسلمه که وقتی هنوز خونه پدرتی و اون آقاپسرم مثل یه دوست دختر شمارو دزدکی میبره توسوراخ سنبه ها تا کارشو بکنه احتمال داره که ازچشمش بیوفتی

البته بعضی مرد اهم هستند که باجنبه ان منکر این نمیشم ولی مطمئنا تو جامعه ما کمه تعدادشون 

منم میگم حلال هستند و گناه نیست ولی چرا یه بعدی به قضیه نگاه می‌کنید در این مورد علاوه بر شرع باید ...

عزیزم مرد با زن خیلی فرق داره 

من تو دوران عقدم اوایل هی بوس و ... نمیدونستم شوهرم داره رنج میکشه 

الان یادش میفتم پشیمونم هرچند فقط دو ماه عقد بودیم

ما هم اذیت میشیم 

چرا باید اینهمه رنج تحمل کنیم در حالی که خواست خدا نیست؟

متاسفانه جامعه بدی داریم 

حلال حرامه 

و حرام حلال

من واقعا نمیفهمم.الان تو زنشی چرا نباید رابط داشته باشی؟چ بدبخته اون...فشار روحی جنسی...الان تویی ک ...

خودت میگی این رسم توجامعه ما ازبین نرفته پس احتمال داره براش مشکل سازبشه