2777
2789
عنوان

دشیب بهم گفت؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1463 بازدید | 89 پست

یکی از اشناهای ما همین جوری شد داماد پول نداشت با زنش رابطه برقرار کرد چند وقت بعدش خانواده ی داماد اومدن پرو پرو گفتن دخترتون که دیگه دختر نیست خواستین بفرستینش خونه ی شوهرش نخواستین هم طلاقش رو بگیرید ماول عروسی نداریم

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

از چشمش میوووفتی باز چه حرررفیه.چه شوهرای دم دمی مزاجی دارییین بعضیاتون.که با یه رابطه بخوان واسشون بی ارزش بشی یا نه یا طبیعی بشه.استارتر اگه واقعااا دوستت داره این حرفا الکیه به چسب به شوهرت و زندگیت با هم سریع مراسمتونو بگیرین

نمیدونم چرا ما تیریها ادما انقدر سخت به دلمون میشینن..اما ما به دل همه میشینیم!!!زاده ی اولین ماه گرمترین فصل سال که باشی خاص و اس بودن همیشه تو وجودته😎♥️ 🙃( کاربر قدیمی ام.نبودم تازه اومدم)🙃🙃
وا....😑😑😑😑چرا اینجوری میکنید؟؟؟؟اون شوهرطفلی تکن از چند جهت باید توعذاب باش؟؟؟؟از پول نداشتن و ه ...

ای خواهر گل گفتی 

این برگه سلامت چقدر زشته 

یعنی زن نباید ... ولی مرد ...

تاسف باره 

حلال خدا رو حرام میکنن و خدا رو ناراحت

چه رسم بدی  کوچیک کردن خانومهاست  اونوقت چطور میفهمن مرد رابطه نداشته  از ...

درسته اما چاره چیه مردا ها که همیشه عاشق نمیمونن این رسم بر ای اینکه که با این برگه بخوابونی تو دهن پسره و خانواده ش ...متاسفانه انقدر دختر هرزه تو جامعه زیاد شده که مردها به هیچ چیزی اعتماد نمیتونن بکنن خاک بر سرها 

..تو خاکسپاری ت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹دلم یه خواب آخر میخواد از اون خوابها که میری تو یه تونل سفید بی انتها و آخر تونل عزیزت منتظره تا بغلت کنه و بگه خوش اومدی به این دنیا .دیگه تموم شد غم و غصه من کنارتم 😞😞😞💔💔💔

😶😶😶😶😶

البته دور از جون همه تازه عروس ها ولی قانون قانونه دیگه 

..تو خاکسپاری ت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹دلم یه خواب آخر میخواد از اون خوابها که میری تو یه تونل سفید بی انتها و آخر تونل عزیزت منتظره تا بغلت کنه و بگه خوش اومدی به این دنیا .دیگه تموم شد غم و غصه من کنارتم 😞😞😞💔💔💔

اصلاتاقبل عروسی قبول نکن زندگی بازیهای زیادی داره من خودم1/5سال عقدبودم وباوجوداینکه روزعروسیم برگه بکارت گرفته بودم و2ماه بعدعروسیم حامله شدم همه میگفتن بی حیاقبل عروسی شوهرش کارشوتموم کرده بودباوجوداینکه برگم مال روزعروسیم بودوبه همه ثابت کرده بودم ولی خیلی سخته شنیدن این حرفا--اگه شوهرت نمیتومه صبرکنه زودترهرجورشده عروسی بگیره

اره

ببین دوستم به نظرات غیر کارشناسی دیگران گوش نکن جاری من هم دقیقا همین مشکلو داشت پیش یه مشاوره معروف رفت بهش گفت این حق طبیعی و شرعیشه که بخواد اتفاقا بر خلاف تصور دیگران با تامین شدنش ذهنش ازاد میشه و میتونه با انگیزه بیشتری کار کنه تحریک بدون رابطه مرد رو عصبی و دلسرد میکنه رفتارش خیلی هم غیر منطقی نبوده منم همین کارو کردم و الان فوق العاده راضیم

خوشبخت باشی عزیزم

چجور با کسی که شرایط فراهم کردن زندگی نداره عقد می کنید نامزد بمونید که طرف درخواست رابطه نکنه من اعتقادی به این ندارم که رابطه باعث میشه طرف تلاشی برای تشکیل زندگی نکنه زندگی همش رابطه نیست

دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...
😂😂😂چه مردبی سیاستی بوده جای عربده بانوازش میتونست کارش بکنه😂😂

من یادمه یه کاربر بود تو نی نی سایت که ۵ ماه بعد عقد باگرگیشو شوهره ازش گرفت و الکی مثلا دختره عشقشو ثابت کنه خرش کرد برد محضر دختره مهرشو کامل بخشید .و از فردای محضر گوشی خاموش و بی محلی ..