2777
2789
عنوان

ینی چی سیسمونی با مادر دختره

802 بازدید | 79 پست

بنظر من پسری ک عرضه نداره وسایل بچه شو بخره بیخود بچه میخواد

حالا خداروشکر همسر من کلا خودش میخره 

ی ریالم از کسی قبول نمیکنه 

ولی انگار پدر مادرامون گناه کردن دختر شوهر دادن 

حالا بعضی پدر زنا خداروشکر دارا هستن و میتونن ولی ی کارمتد از کجا بیاره 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اون از جهیزیه اون از مراسم عقد اینم سیسمونی 

با کمال احترامی که برا همتون قائلم ولی باید بگم که هیچ خوشم نمیاد کسی تو تاپیکام نمک بازی دربیاره اگه سوالی میپرسم، جوابمم میخوام همین و بس. _تیکه بامزه نندازین لطفا دوستای عزیزم_ مرسی بوووس😘

این رسوم غلط باید برداشته شه

چند وقت پیش تو مطب دکتر بودم ، مادر و دختری اومده بودن ، دختر بارداربود

مادرش به من میگفت ، هنوز از زیر بدهی های جهازش بیرون نیومدیم ، هر روز یه چکمون برگشت میخوره

باید به فکر سیسمونی باشیم

خیلی دلم گرفت

خدایا مسافرکوچولومونو دست خودت  سپردم ،  خودت به سلامت بهمون برسونش 

اره واقعا 

من هنوز بچه ندارم دارم خودم خورد خورد از الان براش میخرم با وجود اینکه شوهرم در آمدش از پدرم کمتره

❤️ تنها چیزی که باعث شد رضایت بدم و بیام روی کره ی زمین، بودن بین عاشقان علی (ع) و سر گذاشتن به تربت حسینش و سر کردن یادگار همسرش بود ❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️

به نظر من سیسمونی رو باید خانواده شوهر بخرن چون فامیلی اونا میره روی بچه....من ک خودم عروسک و اینا رو از الان کم و بیش خریدم...مامان و بابام خیلی عشق بچن میدونم کم نمیزارن برام ولی بازم دلم نیست توی زحمت بیوفتن..کاش داشتم و همه رو خودم میخریدم

۵/۵/ ۱۴۰۱ گل پسرم دنیا اومد..😍😍😍                                                                                    بالاخره تیکر منم واقعی شد😍۱۷ اسفند معلوم شد فندوقم پسرهستش 👶 ۳۰ آذر صدای ضربان قلب قندوق مامان رو شنیدم🥺 خدایا شکرت ک معجزه کردی برام🙏                              ۱۷ آذر جواب آزمایشم بعد ۳سال انتظار مثبت شد😍😍😍😍😍😍                                                              من منتظر معجزه خدا هستم😁🤗 😍                                      🌹🌹🥰🥰🥰برام دعا کنید🙏                                                      تاریخ شروع انتظار مهر 97