2777
2789
عنوان

پخت کیک

| مشاهده متن کامل بحث + 341 بازدید | 36 پست

من صبح درست کردمم بیسکویت پتی بور نداشتم با ساقه طلایی درست کردم خوب هم شد ،یه بسته و نصفی از بیسکویت و پودر میکنی تانرم شه با یه قالب کره مخلوط کن بعد ورزبده تا خمیری شه بزار تو کیسه فریزر بعد تو قالب یا هر طرفی که دوست داری بزار من ۱ساعت و نیم میزارم تو یخچال تا بگیره خودش .

برای کرم روش هم پنیر خامه ای یا خامه رو با پنیر معمولی مخلوط میکنی یه قاشق شکراضافه کن و هم بزن بعدکه کیکت اوردی بیرون روی بریز صاف کن من البته ژله هم درست میکنم یه لایه کرم یه لایه ژل میزارم روش،میتونی کرم یا خامه کیک هم براروش جای پنیر استفاده کنی اما خوبه بی دردسر اماده میشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اول اینکه بخوای کیک بپزی باید مواد زیر تو خونه داشته باشی

ارد سفید قنادی

تخم مرغ

بکینگ پودر

وانیل

شیر یا ماست

شکر

روغن

پودر کاکائو

حالا چه کیکی دوس داری من دستور خوب بهت بدم

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

من صبح درست کردمم بیسکویت پتی بور نداشتم با ساقه طلایی درست کردم خوب هم شد ،یه بسته و نصفی از بیسکوی ...

چیز کیک یخچالی👍

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

جانم ؟؟؟؟🤔🤔🤔🤔😊😊😊

هیچی . گفتی چشمی میریزم😐مگه میشه

حالا عکسشو داری

پودر کاکائو ندارم

خب اون برای کیک کاکائوییه

چه کیکی میخوای

کیک هویج و گردو

کیک سیب

کیک شکلاتی

پرتقالی

خرمالو

....

من دستور خوب زیاد دارم

ولی یه پیشنهاد دارم برات که راحت کیک درست کنی

برنامه سراشپز پاپیون نصب کن

اونجا دستو همه چی هست

دستورا خیلی خوبه

و مطمئن

تاپیکا منم سر بزن شاید چیزی بدردت خورد