2777
2789

بیا تو تاپیک کیکم 

من یه مامان افسرده بودم ولی از وقتی دخترم خندید دیگه شاااادم😍😁 من عاااشق شیرینی پزی ام😍عاشق پیشرفتتتتت😍عاشق  هیجاااان😍 دوس دارم زبانم فول شه😉 رانندگیم حرفه ای شه😎 عاشق کمک کردن ب بقیه ام😍 من میتونم به همه ی آرزوهام برسم🙋😍چون شاادم، حالا تویی که اینا رو خوندی یه لبخند گشاااد بزن،آفرین الان خوشکلتر شدی🌷😘بخند عزیزم فراموش شه دردات😊😁

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم دستور پخت از نت بردار، فقط سفیده رو خوب بزن و آخر به مواد کیک اضافه کن خیلی آهسته از یک سمت هم بزن، خیلی سفیده رو با مواد کیک هم نزن،راز پف کیک ،من خودم مواد چشمی میریزم،  

چیز کیک سرد خیلی سادس اگه دوست داشته باشی؟

کیک یخچالی منظورته

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

عزیزم دستور پخت از نت بردار، فقط سفیده رو خوب بزن و آخر به مواد کیک اضافه کن خیلی آهسته از یک سمت هم ...

😑😑😑

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

اسی داخل چی میخوای بپزی؟

بعدش اینکه همزن برقی داری؟

همزن برقی دارم.  تو ظرف پیرکس میخوام بپزم.

فرگاز یا چی داری؟

سه لیوان ارد..۴تخم مرغ..۱لیوان و نصف شکر..۱لیوان روغن..۱لیوان ماست..یک قاشق غذا بکینگ پودر..اول تخم مرغ رو میزنی تا کرمی شه و کش بیاد..بعد شکر بریز در حدی ک مخلوط شه بزن..روغن بریز مثل شکر بزن..ماست بریز بازم فقط در حدی بزن که مخلوط شه..کم بزنی پف کیکت بهتره..ارد و کم کم بریز و با یه قاشق دورانی به یه سمت بزن..ارد و با بکینگ پودر سه بار الک کن..اگه هل و وانیل میریزی با ارد الک شه..هر دو هم نوک قاشق چایی..دارچین هم دوست داشتی میتونی بریزی..وقتی قاشق رو بالا اوردی و مواد یکسره اومد و جدا نشد مایه امادست..جایی رو اگه نفهمیدی بگو

سه لیوان ارد..۴تخم مرغ..۱لیوان و نصف شکر..۱لیوان روغن..۱لیوان ماست..یک قاشق غذا بکینگ پودر..اول تخم ...

عکس کیکتم داری؟

عزیزم خیلی آسونه ۲ونیم لیوان آرد سفید.. ۱لیوان پودر قند..۳عدد تخم مرغ..۳/۴لیوان شیر ..۳/۴لیوان روغن ..یک قاشق غذاخوری بیکینگ پودر..نصف قاشق چایخوری وانیل.

تخم مرغ ها و پودر قند و وانیل رو با دور تند همزن بزن بعد شیر و روغن رو اضافه کن دوباره ۱۰ثانیه با همزن بزن و بعد کم کم ارد رو الک کن و به مواد اضافه کن و هم بزن در اخر بیکینگ پودر رو هم الک کن وبه مواد اضافه کن و بزار تو فر ۱۸۰ درجه که از ۱۰ دقیقه قبل گرم شده بعد نیم ساعت دست بزن ببین کیک سفت شده یانه اگه سفت بود و به دستت نچسبید کیکت آمادس