2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من عمه ام پانیک گرفت یبار. و تا حد مرگ پیش رفت. خوب مسلمه که تپش قلب هم میگیرن. چون ترس شدید باعث تپش قلب میشه

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !

اره من خودم بعضی وقتا همیشه هم شبا فقط اینجوری میشم تپش قلب شدید جوری ک ازسینمـمیخواد  بزنه بیرون وتنگی نفس حس مرگ دارم خدا بایدکمکم کنه نمیدونم چ دردیه

لطفابرای واقعی شدن تیکرم صلوات بفرستید😍😘

من رفیقم پانیک داشت ولی خداروشکر الان خوبه

گروه آبی😻😻 وزن شروع :۶۵ وزن هدف ۶۰ قد:۱۶۸💪💪💪 وزن فعلی ۶۴ پیش به سوی عروسک شدن 😌😌😌             بزرگترین ریسک، ریسک نکردن است! در این دنیا که به سرعت تغییر می کند، تنها استراتژی که شکست را تضمین می کند، ریسک نکردن است. “مارک زاکربرگ”

من یبار تو عمرم پانیک داشتم. همون یبار بود. واقعا حس خیلی وحشتناکیه

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
بله بنده...اوایل حمله دست میداد وحشتناک بود الان شده تپش قلب و درد قلب .همش احساس میکنم همین روزا می ...

واقعا چی باعث شد دچار پانیک بشین؟ مشکل ختصی تو زندگیتون بود یا یه دفعه دچارش شدین؟

گروه آبی😻😻 وزن شروع :۶۵ وزن هدف ۶۰ قد:۱۶۸💪💪💪 وزن فعلی ۶۴ پیش به سوی عروسک شدن 😌😌😌             بزرگترین ریسک، ریسک نکردن است! در این دنیا که به سرعت تغییر می کند، تنها استراتژی که شکست را تضمین می کند، ریسک نکردن است. “مارک زاکربرگ”