2777
2789
خیلی عذاب وجدان دارم     دعا کن خودمم مشکل دارم ولی دیگه از خودم  گذشتم   &nbs ...

عزیزم درخواست شما زیدا نبود و پدر شما واکنش خیلی تندی نشون داد. میتونست یه جور دیگه سما رو قانع کنه که این اقا بدرد تو نمیخوره. البته پدر شام از روی دلسوزی اسن کار رو کرد منتها چون از نسل قدیمه نمیدونست چجوری بیانش کنه، 

بله من متاهل هستم و اگه دخترم بیاد بگه با کسی میخوام ازدواج کنم که متاهله اول دلیل جدایی رو باید بفهمم بعد اجازه میدم بیاد خونهوام. البته این هم به معنی این نیست که جواب ما مثبت باشه

ولی عزیزم. بدون خانواده تجربه اشون از تو بیشتره اگه حرفی زدن اول ببین اگه منطقی هست حرفشون رو گوش بده اگه منطقب نبود اونها رو قانع کن 

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
اره میره مشاوره چه طور میگی پانیک نداره؟؟

چون پانیک خیلی بدتره.  البته تشخیص پزشک هم مهمه

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عه

اره. میدونم واقعا دلیلش مسخره بود اما نمیدونم اون روز چه مرگم شده بود. 

عزیزم درخواست شما زیدا نبود و پدر شما واکنش خیلی تندی نشون داد. میتونست یه جور دیگه سما رو قانع کنه ...

من خودم دو دل بودم

فقط میخواستم خانوادم یه نه محکم بگن

که حداقل کارمو از دست ندم

که دادم

کار خیلی عالی ای داشتم

اما چون در برابر اون ادم احساس ضعف از خودم نشون داده بودم

هی هر روز میمود اصرار میکرد 

و خانوادم گفتن نرو که بینتون باید جدایی بیافته