2777
2789
عنوان

کتابایی که ...

| مشاهده متن کامل بحث + 341 بازدید | 67 پست
بین مترجمین وجه ی خوبی ندارن کتابی که ترجمه میکنن غالبا چیزی متفاوت با اصل کار هست

به نظر من ترجمه باید روان باشه و آدمو جذب کنه، ترجمه های منصوری هم همینطوره و کلا مفهمومو میرسونه، بعضی ترجمه ها اینقد سخته ک کششی ندارن ک بخواد آدم ادامه بده، البته نظر شخصیمه، ی مترجم خب حتما تخصصی ب مو۱وع نگاه میکنه ولی اکثرا مث من خواننده ها مردم عادی هستن

چطور ؟؟

تصویر دوریان گری م خوبه 

من ی چی نوجوون بودم خوندم

نگهبانان

این کتاب خیلی جذاب توصیفی از دنیا و کنترل گراشه

مخاطبش هم نوجوونه

اما خوندش خالی از لطف نیست

وژدانن  به  عنوان  یه کرمانشاهی  خیلی  زور  داره  بشم  به  خاطر شَم شَمَه کوره ی فیرنی بمیرم                                                                       اگه مه کرونا گرفتم کُشتم بالای اعلامیگَم بنویسین خرس خوردش 😂😂😂🐻                                                                                                 شَم شَمَه کوره= خفاش 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظر من ترجمه باید روان باشه و آدمو جذب کنه، ترجمه های منصوری هم همینطوره و کلا مفهمومو میرسونه، ب ...

مترجم خوب کسیه که روان و شیوا ترجمه کنه و به اصل کار وفادار باشه

مثل فیلمیه که دوبله شدشو میبینی ولی قبلا زیرنویسشو دیدی

چه قدر واست اذیت کننده ست که به خاطر دوبله خیلی چیزا رو عوض میکنن؟؟

چه قدر حس میکنی زیبایی اون فیلم گرفته شده؟

اینم همونجوره

شما احتمالا نمیدونید که عمق دلبخواه ترجمه کردن منصوری چع قدره!

وژدانن  به  عنوان  یه کرمانشاهی  خیلی  زور  داره  بشم  به  خاطر شَم شَمَه کوره ی فیرنی بمیرم                                                                       اگه مه کرونا گرفتم کُشتم بالای اعلامیگَم بنویسین خرس خوردش 😂😂😂🐻                                                                                                 شَم شَمَه کوره= خفاش 
خوش به حالت که هنوز این کتابارو نخوندی انگار بهشت منتظرته 👆

خب وقتی میخونیش ی خاطره از لذت خوندنش واست مونده

شاید با دقت نخونده باشیش

شاید خیلی سریع خونده باشیش و درست مزه مزه ش نکرده باشی (مثل غذایی که چون خیییلی دوسش داری، تند تند میخوریش اما بعد که تموم میشه میگی کاش هر لقمه رو با عشق مبچشیدم تا بیشتر طول میکشید)

شما الان شانس "واسه اولین بار خوندن" بهترین کتابایه دنیارو داری

فرصت غافلگیر شدن و لذت بردن

میتونی توی بهترین شرایط بخونیشون

از این حیث خوش به حالت

مثل دیدن دروازه های بهشت از دور

خب وقتی میخونیش ی خاطره از لذت خوندنش واست مونده شاید با دقت نخونده باشیش شاید خیلی سریع خونده باش ...

واقعا همینطوره .الان میگم کاش از اول قرنطینه این تاپیک زده میشد