turk_قیزی مدیر استارتر عضویت: 1397/10/11 تعداد پست: 1666 عنوان کتابایی که ... 341 بازدید | 67 پست کتابایی که خوندین و پرمحتوا و خوب بودن معرفی کنین.خودم ملت عشق.کتابای انتون چخوف.کتابای جلال ال احمد.لاله صادق هدایت.مردان مریخی زنان ونوسی.راز. 1399/02/03 | 00:39 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
باران6868 عضویت: 1397/07/24 تعداد پست: 3893 عقاید یک دلقکدختری از پروکوریقمارباز وژدانن به عنوان یه کرمانشاهی خیلی زور داره بشم به خاطر شَم شَمَه کوره ی فیرنی بمیرم اگه مه کرونا گرفتم کُشتم بالای اعلامیگَم بنویسین خرس خوردش 😂😂😂🐻 شَم شَمَه کوره= خفاش
gh22 عضویت: 1398/12/12 تعداد پست: 283 کوری مزرعه حیوانات وقتی نیچه گریست عاقا این کوری میشه بگین چی داشت که اینقدر طرفدار پیدا کرد؟ من واقعا نمیفهمم
sariiiiiiiiii عضویت: 1398/04/01 تعداد پست: 10051 کتاب های مورد علاقه ی خودم رو معرفی می کنمبوف کوربابا لنگ درازغرور و تعصبشازده کوچولو۱۹۸۴ صد سال تنهاییبینوایان خدایا شکرت به خاطر : ♡ زمین گردالی🌏، خانواده 👪، طبیعت🍃، یاد گرفتن و علم 📚، غذاهای خوش مزه 🍕، لباس ها👗، خوابیدن😴، رویاها🎈، خورشید 🌞، عشق💕، ماه و ستاره 🌒، خونه 🏡، تکنولوژی 💻، دوستا و آشناها 👭، لبخندهای خوشگل 😄 ... ! ♡
turk_قیزی مدیر استارتر عضویت: 1397/10/11 تعداد پست: 1666 این غرورو تعصب همون بود که تو عشق اجاره ای میگف؟؟؟؟
باران6868 عضویت: 1397/07/24 تعداد پست: 3893 عاقا این کوری میشه بگین چی داشت که اینقدر طرفدار پیدا کرد؟ من واقعا نمیفهمم ولش کن خودتو اذیت نکن..! وژدانن به عنوان یه کرمانشاهی خیلی زور داره بشم به خاطر شَم شَمَه کوره ی فیرنی بمیرم اگه مه کرونا گرفتم کُشتم بالای اعلامیگَم بنویسین خرس خوردش 😂😂😂🐻 شَم شَمَه کوره= خفاش
باران6868 عضویت: 1397/07/24 تعداد پست: 3893 شمام توضیح بده جدیشو بخوایاین کوری یک کوری نمادینهنمادی از سبک و عادتای زندگی که توی حالت عادی حتی متوجه شون نمیشیمروبه رویی انسان با نیمه ی تاریک وجودشو بدتر از اون نفهمیدن وجودش! وژدانن به عنوان یه کرمانشاهی خیلی زور داره بشم به خاطر شَم شَمَه کوره ی فیرنی بمیرم اگه مه کرونا گرفتم کُشتم بالای اعلامیگَم بنویسین خرس خوردش 😂😂😂🐻 شَم شَمَه کوره= خفاش
باران6868 عضویت: 1397/07/24 تعداد پست: 3893 این غرورو تعصب همون بود که تو عشق اجاره ای میگف؟؟؟؟ عشق اجاره ایو نمیدونماما من عاااااشق این رمانمکلا جین آستن استثناییه وژدانن به عنوان یه کرمانشاهی خیلی زور داره بشم به خاطر شَم شَمَه کوره ی فیرنی بمیرم اگه مه کرونا گرفتم کُشتم بالای اعلامیگَم بنویسین خرس خوردش 😂😂😂🐻 شَم شَمَه کوره= خفاش
turk_قیزی مدیر استارتر عضویت: 1397/10/11 تعداد پست: 1666 خانوما علایق ادما باهم فرق داره کسی از یه چیز خوشش میاد دیگری نه
باران6868 عضویت: 1397/07/24 تعداد پست: 3893 این غرورو تعصب همون بود که تو عشق اجاره ای میگف؟؟؟؟ ربه کام عااالیههیچکاکم فیلمشو ساخته وژدانن به عنوان یه کرمانشاهی خیلی زور داره بشم به خاطر شَم شَمَه کوره ی فیرنی بمیرم اگه مه کرونا گرفتم کُشتم بالای اعلامیگَم بنویسین خرس خوردش 😂😂😂🐻 شَم شَمَه کوره= خفاش
باران6868 عضویت: 1397/07/24 تعداد پست: 3893 خانوما علایق ادما باهم فرق داره کسی از یه چیز خوشش میاد دیگری نه بدتر از دوست نداشتن ی چیز خوب درک نکردن و دوست نداشتنشهو بدتر از جفتشون مباهات به اون درک نکردن! 🤦♀️ وژدانن به عنوان یه کرمانشاهی خیلی زور داره بشم به خاطر شَم شَمَه کوره ی فیرنی بمیرم اگه مه کرونا گرفتم کُشتم بالای اعلامیگَم بنویسین خرس خوردش 😂😂😂🐻 شَم شَمَه کوره= خفاش