2777
2789
عنوان

کتابایی که ...

| مشاهده متن کامل بحث + 341 بازدید | 67 پست
جدیشو بخوای این کوری یک کوری نمادینه نمادی از سبک و عادتای زندگی که توی حالت عادی حتی متوجه شون نم ...

من این کتاب رو بیشتراز  ده سال پیش خوندم و هنوز خوب یادم میاد، برعکس آثار بزرگی که خوندم این اصلا جذبم نکرد و اصلا نمیتونم باهاش ارتباط برقرار کنم

من این کتاب رو بیشتراز  ده سال پیش خوندم و هنوز خوب یادم میاد، برعکس آثار بزرگی که خوندم این اص ...

فضای تاریک و تلخی داره

احتمالا به این خاطر دوستش نداشتین

وژدانن  به  عنوان  یه کرمانشاهی  خیلی  زور  داره  بشم  به  خاطر شَم شَمَه کوره ی فیرنی بمیرم                                                                       اگه مه کرونا گرفتم کُشتم بالای اعلامیگَم بنویسین خرس خوردش 😂😂😂🐻                                                                                                 شَم شَمَه کوره= خفاش 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خداحافظ گری کوپر   م خیییییلی خوبه

وژدانن  به  عنوان  یه کرمانشاهی  خیلی  زور  داره  بشم  به  خاطر شَم شَمَه کوره ی فیرنی بمیرم                                                                       اگه مه کرونا گرفتم کُشتم بالای اعلامیگَم بنویسین خرس خوردش 😂😂😂🐻                                                                                                 شَم شَمَه کوره= خفاش 
فضای تاریک و تلخی داره احتمالا به این خاطر دوستش نداشتین

خیلی جذاب شروع شد ولی نفهمیدم آخرش چی شد 🙄احتمالا به خاطر این بود که پونزده شونزده سالم بود ولی اصلا دلم نمیخواد دوباره بخونم

کتابای تاریخی چی خوندین 

من خواجه مخوف یا همون خواجه تاجدار رو دوست داشتم 

رامشگر هم قشنگ بود قصه سلسله تیمور لنگ

کاربر قدیمیم،۸/۶/۹۷ نمیدونم چرا تعلیق شدم.منتظر بررسیم
خیلی جذاب شروع شد ولی نفهمیدم آخرش چی شد 🙄احتمالا به خاطر این بود که پونزده شونزده سالم بود ولی اصل ...

آخرش زمانی که مدنیت و انسانیت داشت به وجودشون برمیگشت از شر اون کوری سفید خلاص شدن

در واقع تنها راه فرار از ناهنجاری ها که توی کتاب به شکل نمادین کوری عنوان میشه تلاش برای انسان بهتری بودنه