2777
2789
عنوان

گرمایش از کف خوبه؟راضی هستین؟

5738 بازدید | 14 پست

میخوایم خونمون بسازیم برای گرمایش دو راهی موندیم بین رادیات و گرمایش از کف اونایی که داشتن ممنون میشم بگین خوب بوده یانه.ماتوشهر سردسیر هستیم و خونمون هم طبقه اوله

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خونه برادر شوهرم گرمایش از کفه خیلی خوبه ولی حتما باید رو تخت بخوابید رو زمین خیلی گرم میشع

و بدی که من ازش شنیدم ولی نمیدونم درسته یا نه اینه که میگن گرما باعث بالا رفتن گردو خاک و پرز فرش میشع  و اونا رو وارد هوای خونه میکنه و برا تنفس خوب نیست

از کف تنها خوب نیست عزیزم اشتباه همسر منو انجام ندید خیلی بهش گفتم که دوتا رادیات بذاریم قبول نکرد گفت نه خوبه فلانه ماهم زمستونای خیلی سردی داریم ببین کلافه کننده است مثلا شما ظهرا گرمت میشه بخوای کم کنی ۱۲ ساعت کامل طول میکشه تا به دمای مورد نظرت برسه !!! یا پاییز و اوایل بهار اصلا تکلیفت معلوم نیست خیلی بده اما رادیات اینطور نیست توروخدا گوش کن پشیمون میشی

البته برامون تواین اوضاع یکم گرون درمیاد ولی میترسیم اگه نزنیم بعدها پشیمون بشیم.چون طبقه اول هستیم و خونمون دورش بازه البته پنجره اا دوجداره ان.ولی شهرمون سرده و خودمون هم سرمایی ولی از عوارضش میترسیم توروخدا اگه دارین معایب و مزایاش رو بگین.خدا خیرتون بده

سلام , تو سیستم شوفاژ آب  گرم تو رادیاتور گردش میکنه و از تبادل گرما با محیط گرمایش را انجام میدهد. تو سیستم گرمایش از کف به جای اینکه آب گرم تو رادیاتور بچرخه تو لوله هایی که زیر کفپوش محل نصب شده گردش میکنه و این مساله نشان میدهد که از لحاظ سلامتی و این طور حرفها هیچ فرقی بین این دو تا نیست. تو منازلی که رادیاتور نصب میشود , رادیاتور بخشی از فضای خانه را اشغال کرده و چیدمان خانه را کمی تغییر میدهد اما تو گرمایش از کف هیچ فضایی اشغال نخواهد شد. در فصول سرد سال که رادیاتورها روشن هستند, گرد و غبار محیط روی رادیاتورها نشسته و بر اثر حرارت به دوده های سیاه تبدیل شده و پرده ها و دیوارها را کثیف میکنند اما در گرمایش از کف این مشکل رفع میشود. برای مطالعه بیشتر در زمینه اجرا و لیست قیمت لوازم گرمایش از کف : https://pipebazar.ir/%D9%84%DB%8C%D8%B3%D8%AA-%D9%82%DB%8C%D9%85%D8%AA-%D8%AE%D8%B1%DB%8C%D8%AF-%D8%AA%D8%AC%D9%87%DB%8C%D8%B2%D8%A7%D8%AA-%DA%AF%D8%B1%D9%85%D8%A7%DB%8C%D8%B4-%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D9%81/ میتوانید با یک سرچ ساده در گوگل جوانب دیگر کار را بررسی کنید.