2777
2789
عنوان

راست میگه؟😞

310 بازدید | 17 پست

۵۰۰ متر خونه رو شاید الان بتونیم پر کنیم ولی چن صباح دیگه ک میگن خیلی گرونی میشه فک نکنم یعنی علاوه بر اینکه باید پولو بیخیال بشیم باید قید ازدواجم بزنیم چون دیگ تو گرونی فک نکنم کسی بخواد مزدوج شه یعنی 🥴🍇

تعداد رای : 13
نظرسنجی
بلی🤧
10
76%
خیر😃
3
23%

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی مردها بس باغیرتن جهیزیه هم خودشون می‌خرن. ولی خدارو شکر که ما از اون شانسها نداشتیم 

من خاستگار اینجوری داشتم رد کردم چون کسی دگ دوس دارم ولی بخاطر همین جهیزیه لعنتی دس دس میکنم

وزن اولیه ۷۰ هدف ۶۶ ایشالا تا تیر ماه میترکونم :) 
من خاستگار اینجوری داشتم رد کردم چون کسی دگ دوس دارم ولی بخاطر همین جهیزیه لعنتی دس دس میکنم

عزیزم انشالله خدا جور میکنه. عقد کنی وام ازدواج میگیری یکمم خانوادت میدن جور میشه عقب ننداز. انشالله خوشبخت بشی 

خدایا کمکم کن تا باحرفهام دلی رو نشکنم و عشقی رو به نفرت تبدیل نکنم 
خیلی مردها بس باغیرتن جهیزیه هم خودشون می‌خرن. ولی خدارو شکر که ما از اون شانسها نداشتیم 

مام نداریم تنها نیستی ✌ دامادمون خودش لوازم خانگی میفروشه تا ناخن گیرشم خودمون گرفتیم یعنی تا اون حد🥴

عزیزم انشالله خدا جور میکنه. عقد کنی وام ازدواج میگیری یکمم خانوادت میدن جور میشه عقب ننداز. انشالله ...

دعا کنید برام مرسی عزیزم چند وقت اشوبمم و دگ مامان دوس پسرم صداش در اومد 

وزن اولیه ۷۰ هدف ۶۶ ایشالا تا تیر ماه میترکونم :) 
مام نداریم تنها نیستی ✌ دامادمون خودش لوازم خانگی میفروشه تا ناخن گیرشم خودمون گرفتیم یعنی تا اون حد ...

😖😭😂خدایی شانسه ماداریم؟ گند بخوره تو این شانس 

بعضی پولدارا واسه لباس برای  تنشون دلشون نمیاد خرج کنن

آره واقعا خواهر شوهرم آنقدر وضع مالیش خوبه  یبارم پا گشام نکرد. اصلا جالب اینجاست نه میخورن نه میپوشن فقط خونه رو خونه میارن و پول رو پول. لباسهاشو رو ببینی دلت واسشون میسوزه. من اولین بار دیدمشون فکر میکردم خیلی بدبختن 

آره واقعا خواهر شوهرم آنقدر وضع مالیش خوبه  یبارم پا گشام نکرد. اصلا جالب اینجاست نه میخورن نه ...

میگم آدرس پستی بده من لباس بخرم پست کنم براش. بدبختن دیه خونه ب چه دردی میخوره آخه