2777
2789
عنوان

ته تغاریا

| مشاهده متن کامل بحث + 189 بازدید | 39 پست
🤣🤣از یکی یدونه ها خل دیونه ها که بهتریم

من اولیم

اینقدرررر حرصم میگیره از آبجی لوس و زورگوم

خواهشا اگه قصد دارین پدر یا مادر شین قبلش از سلامت روان خودتون و زندگیتون اطمینان پیدا کنین....♡

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تجربه خواهربرادرو پارو میکنن همه میگن چقدر زرنگن😒

نخیرشم خودمون زرنگیم

در گاو بازی؛جایزهٔ نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده باشد!نه به کسی که با گاو درگیر می شود...در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید💖
🤣🤣از یکی یدونه ها خل دیونه ها که بهتریم

اره در ضمن منم عین خودت دوس ندارم بعد از خودم داداش یا اجی داشته باشم 

همینکه اجیم حسودیش میشه ک مامانم انقد تحویل میگیره من و واسم بسه 😉😉

من میکردمش تو چاه توالت سیفونم میکشیدم 😂😂😂

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و باشکوه ترین لحظات دانستی …خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم …بگذار آرام باشم … به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی …فاش میگویم این حس را تا کنون لمس نکرده بودم …اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی ….احساس خودت به تمام بنده هایت …. آری حس مادری ام را میگویم...میشه لطفا برای سلامتی پســرم صلوات بفرستید ممنـــــونم❤
عکس پروفایلت چقد با کامنتت هماهنگه😎😂

🤣🤣منم دیگه مننننن

در گاو بازی؛جایزهٔ نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده باشد!نه به کسی که با گاو درگیر می شود...در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید💖
من میکردمش تو چاه توالت سیفونم میکشیدم 😂😂😂

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣وای از دست تو

من اولیم اینقدرررر حرصم میگیره از آبجی لوس و زورگوم

حسووووووووددددددی نکن

اره در ضمن منم عین خودت دوس ندارم بعد از خودم داداش یا اجی داشته باشم  همینکه اجیم حسودیش میشه ...

😑😑همین الانم با اینکه خرس گنده ام مامانم بچه ای رو تحویل بگیره حسودیم میشه

من نمیدونم چرا با این که با داداشم دو قلوییم(یه خواهر بزرگم دارم) ولی ته تغاری من حساب میشم😐😑

اخ ژان دو قلو  حتما تو دیر تر بدنیا اومدی

مامان باباها ازمونو خطا رو رو اولیا میرن جا افتادشون میرسه به شما😒

حسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسود

بده زشته به ما ته تغاریا حسودی نکن