2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مگه نمیگن تا واکسنش نیاد اوضاع همینه اونم حداقل دو سال طول میکشه ساختش نمیشه دو سال تو قرنطینه موند که ،بغ رعایت همه‌موارد بهداشتی برین بیرون من که دو سه باری رفتم نه مثل قبل ولی خب پیاده روی کردم جاهای خلوت

مگه نمیگن تا واکسنش نیاد اوضاع همینه اونم حداقل دو سال طول میکشه ساختش نمیشه دو سال تو قرنطینه موند ...

ما بخدا یه جا هستیم بیرون رفتن هم فایده نداره دلم میخواد برم شهرمون 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
من بچم کوچیکه برای بچه دختر خالم پرسیدم کنکوریه

کنکور که حضوری با رعایت بهداشت و فاصله اجتماعی امتحان میگرن ازشون اما ابتدایی و از همین درس ها که آنلاین میدن و تکلا لیفشون نمره میدن وقبول می‌کنند ما الان گفتن برا کتاب سال دیگه ثبت نام کنند ابتدایی هست 

کنکور که حضوری با رعایت بهداشت و فاصله اجتماعی امتحان میگرن ازشون اما ابتدایی و از همین درس ها که آن ...

خانومی یعنی کنکوریام مدرسه نمیرن؟

ببخشید زیاد سوال پرسیدم

خدا  فروش انواع لوازم آرایش خاص و گوگولی زیر قیمت با تضمین اصالت کالا
خانومی یعنی کنکوریام مدرسه نمیرن؟ ببخشید زیاد سوال پرسیدم

خواهش میکنم.. 

نه دیگه مدارس تا مهر تعطیل هستن به ما که این طور گفتن اما میدونم از سال بالایی ها حضوری امتحان گرفته میشه 

2790
2778
2791
2779
2792