2777
2789
عنوان

معجزه هست؟

| مشاهده متن کامل بحث + 668 بازدید | 83 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ممنونم، حرفاتون خيلي كمك كننده س

فدات گلم 

ما ادما برا این هستیم ک ب هم دیگ کمک کنیم اگ مشکلی داشتید بازم بگید شایدم بتونم در حد توانم کمکتون کنم 

ایشالا و به امید خدا همیشه خوشبخت باش ی و حال دلت خوب باش 

دختر قوی خشگللللل 🌹🌹🌹💃💃

بنده ی خدا ، بنده ی آزادی ، بنده ی میهن

شرایط شما شرایط خیلی خاص و ویژه ای هست من احساس واقعیم رو بار اول گفتم شما خودت رو بزار جای من برگشتی می گی دو ساله ازش جدا شدم و امید دارم برگرده از هر کسه دیگه ای هم میپرسیدی می گفت این آدم زندگی عادی خودش رو ادامه داده و شما هم زندگی خودت رو بکن اما شما شرایطتون خاصه نباید من رو زیره تیغ همچین قضاوتی می زاشتین کل دیشب پلک روی هم نزاشتم هم با خودت بد کردی هم با من سعی کن زیاد ذهنت رو مشغول نکنی و آروم با مسائل برخورد کنی  امیدوارم حالت خوب باشه و بهتر شه موفق باشی بدرود

این مطلب اصلا تبلیغ چیزی یا کسی نیست تنها داستانی کوتاه از زندگی منه .من 31 سال عمرمه تقریبا روز خوش ندیدم یعنی دیدم اما همیشه از خودم متنفر بودم بقیه رو خوب می دیدم خودم رو داغون می دیدم همیشه همه از من بالاتر بودن همیشه افسردگی کامل داشتم هزاران هزار کتاب هم خوندم اما تاثیر نداشت روان پزشک رفتم اونم چند بار کمکی نکرد باهاشون صحبت می کردم می فهمیدم من خوبم تا اونا همشون مشکل دارن و وانمود می کنن ندارن . زندگی من شده بود روز و شب یه بار خیلی سنگین  از فشار و درد رو همراه خودم کشیدن تا با روش آلفا آشنا شدم اوایل خیلی خوب بود اما یه مدت زیاد که انجام دادم احساس کردم پرت شدم بیرون  .چون طولانی بود بقیه ش در لینک موجود در صحفه خصوصی منه 
اگه ادم هم از خودش دلخور باشه هم از كسي، چطور ميتونه اين رو حل كنه؟ چطور ميتونه ببخشه!! من نه رفتاره ...

منم خیلی خود سرزنشی داشتم

و یکمم افسردگی

گوش دادن به فایلای تنهامسیر ارامش نگرشمو ب زندگی عوض کرد

ای خدا ۲۵۰هزار شهید تقدیم کردیم ولی تو سایت کشورمونم نباید بگیم فلان...اینکه دشمنان شبکه های پرس تیوی و العالم و... رو مسدود کردن درک میکنم. ولی اینکه اینجا که داخلیه چرا سکولار اداره میشه خدا میدونه...                                                                          دوران بزن در رو گذشته؛  بزنید،                     می خورید!                                                         (🇧🇭+🇮🇶+🇩🇿+🇮🇷+🇱🇧+🇱🇾+🇸🇾+🇸🇩+🇦🇫+🇾🇪)💪✌  تصورشم شیرینه 💓          
شرایط شما شرایط خیلی خاص و ویژه ای هست من احساس واقعیم رو بار اول گفتم شما خودت رو بزار جای من برگشت ...

اگه نميدونيد طرف تو چه شرايطي ه، اگه نميدونيد يه كلمه شما چه به روزش مياره، هيچي نگيد!!! درسته كه همين كه من اعتماد ميكنم و اينو ميپسرم خطاست و خيلي بزرگ، اما شما بنا رو بذار طرف ديگه واقعا درمونده شده! منتظر حرفاي عجيب و تجربه شخصي شما نيست كه هيچ پسري دو سااااال تنها نميمونه. ( كمااينكه من اطرافم بيشتر از صد تا پسر هست كه اصلا ارتباطي با كسي ندارن قبل ازدواج! فارغ از اينكه طرفم كيه چيه كجاست اصلا چه اتفاقي افتاده) چطور انقد مطمئن راي ميديد؟ من تمام ديشب اشك ريختم و رو به مرگم، فقطم به خاطر چهار تا جمله شما كه اصلا واست مهم نبود انرژيا خط رو خط شده!!!!من الان به شما گفتم دو سال ولي دقيقش بك سالو نيم ه، گفتم چي شده؟ گفتم چه حرفايي؟ گفتم كي ديدمش؟ گفتم چه رابطه اي؟ گفتم ايشون چه شخصيتي داره؟ گفتم من چه شخصيتي دارم؟ميدونيد؟ لعنت به عجز ادم. منو خداااا دست رد به سينه م زده چه توقعي دارم از بنده ش ؟؟؟؟ كه واسم پيشگويي كنه؟ كه مراعات كنه؟ خيلي احساس افتخار ميكنيد كه مثلا با من صادق بوديد؟ متشكرم!!! فقط اگه باز انرژي هاتون قاطي نشده باشه و ايشونو با كسي اشتباه نگرفته باشيد چون من عاشق زياد دارم، خيلي زياد! 

اگه نميدونيد طرف تو چه شرايطي ه، اگه نميدونيد يه كلمه شما چه به روزش مياره، هيچي نگيد!!! درسته كه هم ...

شما خیلی حساس و شکننده هستین شرایط شما شرایط عادی نیست لطفا به مشاورتون مراجعه کنید .

این مطلب اصلا تبلیغ چیزی یا کسی نیست تنها داستانی کوتاه از زندگی منه .من 31 سال عمرمه تقریبا روز خوش ندیدم یعنی دیدم اما همیشه از خودم متنفر بودم بقیه رو خوب می دیدم خودم رو داغون می دیدم همیشه همه از من بالاتر بودن همیشه افسردگی کامل داشتم هزاران هزار کتاب هم خوندم اما تاثیر نداشت روان پزشک رفتم اونم چند بار کمکی نکرد باهاشون صحبت می کردم می فهمیدم من خوبم تا اونا همشون مشکل دارن و وانمود می کنن ندارن . زندگی من شده بود روز و شب یه بار خیلی سنگین  از فشار و درد رو همراه خودم کشیدن تا با روش آلفا آشنا شدم اوایل خیلی خوب بود اما یه مدت زیاد که انجام دادم احساس کردم پرت شدم بیرون  .چون طولانی بود بقیه ش در لینک موجود در صحفه خصوصی منه 
 شما خیلی حساس و شکننده هستین شرایط شما شرایط عادی نیست لطفا به مشاورتون مراجعه کنید .

قضاوت راجع به شرايط و شكنندگي ادما تو حيطه تخصص شما نيست، منم منتظر نظر شما نبودم، فقط ديگه هرگز مدعي حس ششم و اين پرت و پلاها نشيد هرگز!

ضمنا خيلي خودتون رو دست بالا نگيريد، تو دنيايي واقعي مطمئنا جايگاه من و شما اين نيست، چرخ روزگاره! 

خوش باشيد