2777
2789
عنوان

😭😭😭😭دلم خیلی گرفته

466 بازدید | 30 پست

ای خدا اخه من چیکار کنم 

دلم خیلی گرفته بچه ها 

دلم بچه میخواد قبلش باید یه آزمایش بدیم گفتن ۷ و ۲۰۰ قیمتشه بعدشم دوباره باید ازمایش بدیم که معلوم نیست چقدر هزینه اش میشه 

از یه طرف پولشو نداریم از یه طرف دیگه شوهرم دنبال هر بهونه ای میگرده که بگه این آزمایشو ندیم اخه اگه بچم عقب مونده بشه چه گلی به سرم بگیرم اخه دکتر گفت ریسک ما متوسط به بالاست 😭😭😭😭😭😭

از طرفی امروز هزارتا بهونه آورده که ما پول نداریم آدمی که میخواد بچه دار شه باید حداقل تا پول دو سالشو داشته باشه و هزار تا چیز دیگه قبول دارم که راست میگه و باید پول زیادی واسه بچه و خرجاش داشته باشیم ولی واقعا دیگه مغزم کار نمیکنه 

اخه وضعیتمون چطور میتونه تغییر کنه ما تا سال ها همینیم انقدرم دلم بچه میخواد از در که میرم بیرون بچه میبینم دلم میخواد گریه کنم نمیدونم چه گلی به سرم بگیرم 😭😭😭😭😭😭😭خدا لعنت کنه باعث و بانیشو که شوهرم از صبح تا شب داره کار میکنه خودشو و سه نفر دیگه ده برابر کارمندا داره کار میکنه ولی چون شغلش آزاده باید یک سوم اونا آخر ماه بیفته گیرش 😭😭😭😭 اخه دیگه چیکار کنیم واقعا چی از دستمون بر میاد ؟!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط و فقط چله زیارت عاشورا ب روش آیت الله حق شناس دوای دردته، امام حسین بی جواب نمیذارتت، همینجور وقتاس ک ادم باید بهشون متوسل بشه 

پس بشو، و مطمئن باش بهت میده، ماه رمضونه نور علی نور میشه، چله بگیری 

از من گفتن بود، بیش از 100 نفر سراغ دارم ک بچه دار شدن ب این وسیله 

عزیزم چندسالته

بحث سن و سال نیست الان به هر کی بگم چند سالمه میگه تو که هنوز زوده ولی واقعا هیچ کس درکم نمیکنه که دارم میمیرم واسه بچه مگه کسی که مثل منه الان 

فقط و فقط چله زیارت عاشورا ب روش آیت الله حق شناس دوای دردته، امام حسین بی جواب نمیذارتت، همینجور وق ...

میشه یه توضیحی بدی چجوریه؟

هرروز باید بخونیش؟

بعد یه سوال دیگه برا پشکل دیگه جواب میده یا فقط واسه بچه دار شدنه؟

من هیچی از چله نمیدونم ممنون میشم یه توضیح مختصر بدین

💏"You & me 💕make a wonderful "We
فقط و فقط چله زیارت عاشورا ب روش آیت الله حق شناس دوای دردته، امام حسین بی جواب نمیذارتت، همینجور وق ...

میگم من برای دوران پریودی باید چکار کرد

انشالله منم مادر یه فرزند صالح و سالم و زیبا و باهوش میشم میشه برام دعا کنین دوستان 
بحث سن و سال نیست الان به هر کی بگم چند سالمه میگه تو که هنوز زوده ولی واقعا هیچ کس درکم نمیکنه که د ...

حرف دل منو زدی ..منم هر بچه ای رو میبینم میخوام گریه کنم اینقد که بچه دوس دارم..شوهرمنم میگه خرج بچه بالاست و از این چرت و پرتا ..مگه پدرومادرای ما پولدار بودن که مارو دنیا آوردن هوووف

بحث سن و سال نیست الان به هر کی بگم چند سالمه میگه تو که هنوز زوده ولی واقعا هیچ کس درکم نمیکنه که د ...

عزیزم اگه کم سنی خوب انقد عجله نکن که هم خودت هم شوهرت تو فشار و سختی بیفتین رابطتون سرد بشه خیلی ها سی یا سی و خورده ای تازه ازدواج میکنن خودتو مشغول کن با چیزای دیگه 

بله پسر خاله دختر خاله 

الهی خدا خودش کمک کنه ،به خدا توکل کن🙏🏻🙏🏻🙏🏻

ولی من بیشتر دیدم دخترعمو پسر عموها مشکل جدی دارن اما تو فامیل خودمون دخترخاله پسرخاله ‌‌همینطور دختردایی و پسر عمه داریم که بچه هاشون سالم هستن 

دخترم پناه منه،پسرم آرامشم،همسرم تکیه گاهم....👨‍👩‍👧‍👦