2777
2789
عنوان

😭😭😭😭دلم خیلی گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 466 بازدید | 30 پست
عزیزم مرغ همسایه غازه کارمندی هم چیزی توش نیست

به خدا میان پیش شوهرم تعریف میکنن ۶ تومن میگیرن تازه تا نصف روز سر کارن ولی شوهرم با دو نفر دیگه از ۸ صبح میرن تا ۹ و نیم شب به خدا ته تهش ماهی ۳ تومن واسمون داره اون بنده خدا ها هم یکی ۲ تومن یکی ۱و ۵۰۰ هر دفعه یکی میاد پیش شوهرم میگه ما کارمندیم انقدر میگیرم تا چند روز افسرده میشه میگه من این همه زحمت میکشم هیچی نمی افته گیرم 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

میشه یه توضیحی بدی چجوریه؟ هرروز باید بخونیش؟ بعد یه سوال دیگه برا پشکل دیگه جواب میده یا فقط واسه ...

واسه حاجتای محاله ک از دست آدم کاری بر نمیاد 

سرچ کنین زیارت عاشورا ب روش آیت الله حق شناس 

معجزه س 

آره تا 40 روز باید بخونید، محاله حاجت نگیرید محاله محاله 

محشره، هرچی بگم کم گفتم، ماه رمضونه  استفاده کنین از این موقعیت 

حرف دل منو زدی ..منم هر بچه ای رو میبینم میخوام گریه کنم اینقد که بچه دوس دارم..شوهرمنم میگه خرج بچه ...

اصلا به خدا داریم میمیرم کل روز کارم شده دعوا هر بهونه ای میاره که بگه نه البته منم درکش میکنم ولی اون از دل من خبر نداره که دارم دیوونه میشم 

عزیزم اگه کم سنی خوب انقد عجله نکن که هم خودت هم شوهرت تو فشار و سختی بیفتین رابطتون سرد بشه خیلی ها ...

دست خودم نیست باور کن هر بچه ای مبینم مثل دیوونه ها گریه ام میگیره 

به خدا میان پیش شوهرم تعریف میکنن ۶ تومن میگیرن تازه تا نصف روز سر کارن ولی شوهرم با دو نفر دیگه از ...

خب عزیزم شوهر من کارمنده  سه و نیم حقوقشه هستن کسایی که بیشترم میگیرن ولی کلا همونا هم استرس کارشون بالاست هم مشغلشون بعد م همیشه همه میگن ول تو شغل ازاده 

انشالله منم مادر یه فرزند صالح و سالم و زیبا و باهوش میشم میشه برام دعا کنین دوستان 

ماهم فامیلیم ، برو بیمارستان امام خمینی تهران ، بخش ژنتیک ،دکتر رضا شیرکوهی ، من دکترای زیادی رفتم ، نمیخوام تعریف کنم چون طولانیه ، اما این دکتر واقعا راه درست رو جلوی پام گذاشت ، اصلا آز ژنتیک هم ندادیم

درصورتیکه رفته بودم مرکز ژنومیک بهم گفت به هیچ وجه بچه دار نشو

این از ژنتیکت

اما عزیزم بچه دار شدن یه فرایند دوطرفه است ، اگر شوهرت نمیخواد اشتباه 

برای سلامتی نی نی(ها)صلوات میفرستی🧡لطفا
الهی خدا خودش کمک کنه ،به خدا توکل کن🙏🏻🙏🏻🙏🏻 ولی من بیشتر دیدم دخترعمو پسر عموها مشکل جدی دارن ...

خواهرمم با پسرخاله ام ازدواج کرده ۲ تا بچشون سالمه ولی من عمه ای شوهرم دوتا بچه عقب مانده داره که از اون طرف شوهر عمه شوهرمم میشه دایی مادرم واسه همینه که ریسکمون متوسط رو به بالاست 

دست خودم نیست باور کن هر بچه ای مبینم مثل دیوونه ها گریه ام میگیره 

والا دوروبری های من همه تا میتونن عقب میندازن شما یکم عجیبی😀من خودم ۲۳ ازدواج کردم ۲۹ بچه دار شدم با اینکه مشکلی نداشتم واسه بچه دار شدن

خب عزیزم شوهر من کارمنده  سه و نیم حقوقشه هستن کسایی که بیشترم میگیرن ولی کلا همونا هم استرس کا ...

اره همه همینو میگن ولی واقعا اینطور نیست فقط زحمتت دو برابره 😞

اره همه همینو میگن ولی واقعا اینطور نیست فقط زحمتت دو برابره 😞

عزیزم خدا بزرگه بستگی به شغل ازادم داره مثلا من پسر خالم یه ساله هم خونه خرید هم ماشین خارجیشو انشالله روزی شما هم زیاد بشه

انشالله منم مادر یه فرزند صالح و سالم و زیبا و باهوش میشم میشه برام دعا کنین دوستان 
ماهم فامیلیم ، برو بیمارستان امام خمینی تهران ، بخش ژنتیک ،دکتر رضا شیرکوهی ، من دکترای زیادی رفتم ، ...

پیامتو ذخیره کردم انشالله که بشه شمارشو نداری من بهشون زنگ بزنم 

واسه بچه هم شوهرمم دلش میخواد خیییلییی ولی فقط و فقط از خرج و مخارجشه که میترسه 

والا دوروبری های من همه تا میتونن عقب میندازن شما یکم عجیبی😀من خودم ۲۳ ازدواج کردم ۲۹ بچه دار شدم ب ...

نمیدونم من از وقتی مجردم بودم عاشق بچه ها بودم همیشه تو فامیل من همه ی بچه ها رو سرگرم میکردم تا یه مدت آرزوم بود بشم مربی مهد کودک حالا با این شرایط بازم فک میکنی عجیبه ؟