2777
2789
عنوان

قوز روی بینی بعد از عمل

| مشاهده متن کامل بحث + 43401 بازدید | 200 پست
ممنون عزیزم. ماه دهم سوهان کشی کرد. از همون اولم بودش استخونه. انشالله مال شما خوب میش. من خیلی سختی ...

عکس داری ببینم درچه حد بوده هم ماه دوم هم ماه چهارم و ششم اینا

برای سلامتی امام زمانمون صلوات 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنون عزیزم.از همون اول بودش. نه هی ورمم کمترشدقوزه بیشتر معلوم شد

ای بابا 

عب نداره دلتو بسپر به خدا ان شاءلله عالی میشه و خوشحال میشی ، ترمیم رو پول گرفت؟ فقط برا قوز ترمیم کرد؟ 

همسایه ماهم ماه ششمشه بهش گفته ماه هشتم بیا سوهان بکشم 

سوهان کشی درد داشت؟ 

ای بابا  عب نداره دلتو بسپر به خدا ان شاءلله عالی میشه و خوشحال میشی ، ترمیم رو پول گرفت؟ فقط ...

والا الان ک ۱۸روزگذشته بازم جای قوزه همونجور بالاس. دکتر گفت ورمه. ولی چرت میگه. نه پول کلینیک دادم فقط. سوهان کشی هم امپولش خیلی درد داشت. بقیشم ک سوهان کشیدنش رو مخه خیلی

من۴ماهه عمل کردم ۳هفته بعدعمل قوز دراومد و هنوزم تغییری نکرده ماه بعد میرم سوهان کشی😑

منم چهار ماهم تموم شد ، محل قوز چقدر برآمده ست خیلی معلومه؟ آخه مگه ورمت کامل رفته که میری سوهان کشی؟ چون میگن ورم باید کامل بره تا مشخص بشه چیه

والا الان ک ۱۸روزگذشته بازم جای قوزه همونجور بالاس. دکتر گفت ورمه. ولی چرت میگه. نه پول کلینیک دادم ...

ان شاءلله ورمه توکل به خدا ، دکترا کیه؟ دکتر خوبیه؟