2777
2789
عنوان

قوز روی بینی بعد از عمل

| مشاهده متن کامل بحث + 43401 بازدید | 200 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره یکماهو چندروزه عمل کردم بالای بینیم یکم برامدس. عکس بزارم ببینی

سلام عزیزم شما برآمدگی بالای بینیت برطرف شد؟ سفت بود؟ منم یه ماه و خورده ایه عمل کردم این مشکلو دارم.

سلام عزیزم شما برآمدگی بالای بینیت برطرف شد؟ سفت بود؟ منم یه ماه و خورده ایه عمل کردم این مشکلو دارم ...

نه عزیزم برطرف نشد.تازه هی بیشترم معلوم شد هرچی ورمم کم شد.ماه دهم هم رفتم سوهان کشیدم.بازم نرفت. حالا چندروزدیگ نوبت ترمیم دارم😔

سلام من ۲۵ روزه عمل کردم اولش دماغم خیلی خوب بود بهو یه قوز روز ایجاد شد بنظرتون طبیعیه

سلام بینی شما خوب شد قوزش؟بینی منم هفته اول و دوم‌خوب بود بعدش قوز دراومد رفته رفته هم بدترمبشه من اصلا قبل عمل هیچی قوزی نداشت بینیم

سلام بینی شما خوب شد قوزش؟بینی منم هفته اول و دوم‌خوب بود بعدش قوز دراومد رفته رفته هم بدترمبشه من ا ...

سلام منم قوز دراوردم ی چیز سفت و گزد ینی نمیره‍؟تازه متوجهش شدم .66روزه جراحی کردم

نه عزیزم برطرف نشد.تازه هی بیشترم معلوم شد هرچی ورمم کم شد.ماه دهم هم رفتم سوهان کشیدم.بازم نرفت. حا ...

سلام ، چرا ترمیم بخاطر برآمدگی محل قوز؟ رفتین؟ 

چرا تو سوهان کشی نرفت؟

برای سلامتی امام زمانمون صلوات 
سلام ، چرا ترمیم بخاطر برآمدگی محل قوز؟ رفتین؟  چرا تو سوهان کشی نرفت؟

سلام اره عزیزم.قوزش معلوم بود.نمیدونم بخدا کلی ام سوهان کشیده بود برام. نمیدونم چرا نرفت.حالا چندروزه ترمیم کردم.توکل بخدا

سلام اره عزیزم.قوزش معلوم بود.نمیدونم بخدا کلی ام سوهان کشیده بود برام. نمیدونم چرا نرفت.حالا چندروز ...

ان شاءلله خوب میشه توکل به خدا

چند ماه بعد سوهان کشید برات؟ از ماه چندم معلوم شد که استخون مونده؟ من الان ماه چهارمم تموم شده از ماه اول یکم برآمدگی داشت محل قوز و بغلهاش الان محل قوز برامدگیه رفته اما گاهی در حد دو میلیمتر مشخصه 

مال شما چجوری بود ماه چندم مطمین شدی که استخون اضافه ست

ان شاءلله خوب میشه توکل به خدا چند ماه بعد سوهان کشید برات؟ از ماه چندم معلوم شد که استخون مونده؟ م ...

ممنون عزیزم. ماه دهم سوهان کشی کرد. از همون اولم بودش استخونه. انشالله مال شما خوب میش. من خیلی سختی کشیدم باهاش

ممنون عزیزم. ماه دهم سوهان کشی کرد. از همون اولم بودش استخونه. انشالله مال شما خوب میش. من خیلی سختی ...

آره میدونم عزیزم کلا عمل مزخرف و سختیه، ان شاءلله عالی میشه عوض سختیاش درمیاد به لطف خدا

از ماه چندم دیدی؟ رفته رفته کمتر نشد؟ خیلی به چشم میومد؟