2777
2789
عنوان

چجوری جذبش کنم؟

553 بازدید | 41 پست

بچه‌ها من از یه آقایی خوشم میومد و چندماه منتظر بودم که پا پیش بذاره. تازگی بالاخره این کارو کرد‌ ولی من یه ایراد بزرگ دارم که همه هم بهم گوشزد میکنن، اونم اینکه خیلی به اصطلاح رو میدم به آدما، زود مهربون میشم و این محبت زیادی ازم فراری‌شون میده. ببینین من خودم میدونم نباید اینجوری باشم، اومدم ازتون کمک بگیرم که مثال عینی و جزیی بزنین چکار کنم ارزشم پیشش پایین نیاد و فکر نکنه راحت به دست میام؟ من واقعا بلد نیستم پیش برم و نمیخوام این موردو هم از دست بدم‌. از تجربه هاتون بگین. 

یه آدم معمولی :)

کلا تو رابطه باید مغرور باشی که بیشتر دوستت داشته باشن من بخدا تجربشو داشتم ک دارم میگم زیاد عاشقونه باهاش حرف نزن زیاد نگو ددتنگتم زیاد نگو دوست دارم اینجور محبتای زیادی حتی خود من رو از طرف مقابلم دور کرد ک ازش بدم میاد...مصثلا سعی کن اون اول واس هر چیزی پیشقدم بشه و خودتو سبک جلوه نده که بگه برا همه اینجوریه 

کلا تو رابطه باید مغرور باشی که بیشتر دوستت داشته باشن من بخدا تجربشو داشتم ک دارم میگم زیاد عاشقونه ...

منم ابراز دلتنگی میکنم گاهی هم ازش تعریف می‌کنم :( حس میکنم این اوایل نباید انقدر زود وا میدادم

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

میدوتی چیه مردا جوربن ک اگه از اول هر جور باشی تا اخرش همون مدل میبیننت من الان با یکیم ۲ ماهه هم اون خوبه بام و هم من چون بام خوبه یه علاقه بش پیدا کردم ولی اصلا بش نگفتم دلتنگتم و دوستت دارمم ک نگفتم دیر ب دیرم همو میبینم دو هفته ۱ بار ولی اون کلا درکم میکنه از همه لحاظ لوس و بی جنبه نیس

میدوتی چیه مردا جوربن ک اگه از اول هر جور باشی تا اخرش همون مدل میبیننت من الان با یکیم ۲ ماهه هم او ...

از همین میترسم منم :( زیادی مهربونی میکنم. دست خودمم نیست :((

خیلی تحویلش میگیرم. از خوبیاش تعریف می‌کنم. بهش کادو میدم. ابراز دلتنگی میکنم و این چیزا

خب حالا بگو ببینم کی ب کی همدیگه رو میبینید؟؟؟ و اینکه اون اول کادو داد بهت؟ و اینکه تو ب چ مناسبت کادو میدی؟ ا

خب حالا بگو ببینم کی ب کی همدیگه رو میبینید؟؟؟ و اینکه اون اول کادو داد بهت؟ و اینکه تو ب چ مناسبت ک ...

قبل قرنطینه هفته ای یکی دوبار، بعدش ندیدمش. کادو هم یه چیزایی رو گفته بود دوست داره منم بی مناسبت براش گرفتم. 

قبل قرنطینه هفته ای یکی دوبار، بعدش ندیدمش. کادو هم یه چیزایی رو گفته بود دوست داره منم بی مناسبت بر ...

عزیزم خواهرانه بهت مبگم..هفته ای دو بار زیاده هر وقت ک خودش خواست نگو باشه میام..فاصله بنداز تا ببینی اصن دلتنگت میشه بیتابی میکنه واسه دیدنت بعدشم کادو خریدنت  بی مناسبت اشتباهه اول ببین اون میگیره واست مناسبتا واسش مهمه و ببین چی واست میگیره اگه وضع مالیش خوبه و دیدی یه جی الکی خرید بدون خسیسه..خلاصه اجازه بده خودش پا پیش بزاره بعد ک اخلاقش دستت اومد و فهمیدی حسش تا چ حده اونوقت راحت باش

قبل قرنطینه هفته ای یکی دوبار، بعدش ندیدمش. کادو هم یه چیزایی رو گفته بود دوست داره منم بی مناسبت بر ...

ما الان خیلی وقته قرنطینه ایم بت گفته دلتنگتم؟ اصرار کرده ک حالا بیا یه ساعت ببینمت؟بار اولی ک بش کادو دادی واکنشش چی بود خیلی ذوق کرد؟ واسه بعدیا چطور

ما الان خیلی وقته قرنطینه ایم بت گفته دلتنگتم؟ اصرار کرده ک حالا بیا یه ساعت ببینمت؟بار اولی ک بش کا ...

ابراز دلتنگی کرده تقریبا هر روز. ولی امکانش نیست همو ببینیم. آره ذوق کرد بعدا هم باز تشکر میکرد هی. اونم کادو داد بهم