2777
2789
عنوان

لاغری

62 بازدید | 11 پست

خانما واسه لاغری برنج رو باید حذف کنم؟

من اعتیاد ب برنج دارم اصلا نمیتونم کنار بزارم عصابم خرد میشه چیکار کنم😔

نگو باید برید از عشق💏 نه میتونم؛نه میتونی

من هفته ای سه روز ده قاشق میخوردم

فقط 9 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...

منم همینجورم برنج نخورم بعد حریص تر میشم نهایت یک یا دو روز میتونم حذف کنم ولی وقتی نمیخورم بیشتر حس سبک بودن دارم و وزن کم میکنم 

Welcome to my world, Won't you come on in? Miracles, I guess ! Still happen now and then…⛈🌧3/5/400

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه برنج ونون حذف بشه ریزش مو میگیری..مصرف وکم کن 6تا10قاشق سرصاف برنج بخور،،هفته ای3وعده،نهایتش4وعده

در پی چشمت شهربه شهر خانه به خانه،،،شدم روانه🚶گل عشقم راچیدی دانه به دانه...چه عاشقانه🌹🌹.       آرام آرام آتش به دلم زدی بنشین که خوش امدی رویای من😍😍   این تو این جان من...شوق چشمان من،،عاشق ها میکشی زیبای من🌞🌞     مثل تو دنیا ندیده .... فصل عشق ما رسیده..رونمایان کردی ویک شهر دستش را بریده...💖💖.       کفرم ودینم توهستی...هرچه میبینم توهستی ...بیستون ها می کَنم من ،چونکه شیرینم توهستیییی😘😘😘 در پی چشمت شهر به شهر خانه به خانه شدم روانه........
نه برنج ونون حذف بشه ریزش مو میگیری..مصرف وکم کن 6تا10قاشق سرصاف برنج بخور،،هفته ای3وعده،نهایتش4وعده

برنج بدون روغن هم باشه باز کالریش زیاده؟

منم همینجورم برنج نخورم بعد حریص تر میشم نهایت یک یا دو روز میتونم حذف کنم ولی وقتی نمیخورم بیشتر حس ...

روغن قند وتنقلات رو حذف کردم ولی برنج واقعا سختمه

برنج بدون روغن هم باشه باز کالریش زیاده؟

بدون روغن اخه بده،یه جوریه،من 10قاشق میخورم با یه قاشق مربا خوری روغن کنجد

در پی چشمت شهربه شهر خانه به خانه،،،شدم روانه🚶گل عشقم راچیدی دانه به دانه...چه عاشقانه🌹🌹.       آرام آرام آتش به دلم زدی بنشین که خوش امدی رویای من😍😍   این تو این جان من...شوق چشمان من،،عاشق ها میکشی زیبای من🌞🌞     مثل تو دنیا ندیده .... فصل عشق ما رسیده..رونمایان کردی ویک شهر دستش را بریده...💖💖.       کفرم ودینم توهستی...هرچه میبینم توهستی ...بیستون ها می کَنم من ،چونکه شیرینم توهستیییی😘😘😘 در پی چشمت شهر به شهر خانه به خانه شدم روانه........
چاق نمیکنه؟ سرخالی؟

من طی ۷ ماه از ۹۲شدم 64. شما قد کالریت بخور. هرچی میخوای بخور البته به جز قند و شکر و شیرینی جات

1
5
10
15
20
25
30
35
40
روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...
من طی ۷ ماه از ۹۲شدم 64. شما قد کالریت بخور. هرچی میخوای بخور البته به جز قند و شکر و شیرینی جات

اهان پس مبشه خورد اندازه کالری 

ممنون عزیزم شما فقط کالری شماری داشتی یا رژیم خاصی داشتین

اهان پس مبشه خورد اندازه کالری  ممنون عزیزم شما فقط کالری شماری داشتی یا رژیم خاصی داشتین

فقط کالری شماری و رقص و حلقه. صبور باش. به نتیجه میرسی. همه چیم بخور اما قد کالری. 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
فقط کالری شماری و رقص و حلقه. صبور باش. به نتیجه میرسی. همه چیم بخور اما قد کالری. 

منم طناب وپیاده روی رو هروز انجام میدم

توکل ب خدا انشاله جواب بگیرم