2777
2789
عنوان

خونه قدیمی ساز

788 بازدید | 24 پست

سلام دوستان مادر شوهرم یه خونه داره گفته بنشینید توش ولی به اسم ما نیس خونه خونه اش قدیمی سازه یه خوابه،حموم تو آشپز خونه اس و کف سیمان و کابینت قدیمی،به نظرتون اگه بخوام برم بشینم خرجش کنم چجوریه ؟یا صبر کنم پول هامو جمع کنم خودم خونه بگیرم،از طرفی میگم من باید از کمش چهار یا پنج سال تو اون خونه باشم موندم بهش خرج کنم یا نه؟شما بودید چی کار میکردین؟

حموم که تو آشپزخونه رو نمیشه کاری کرد...کابینتم در حد نیاز بزنید...یعنی پر از کابینتش نکنید قدیمیا رو هم نگه دارید..کفشم یه سرامیک ارزون بزنید که خرجتون بالا نره..نمیشه جای کثیف زندگی کرد

تا می توانم به لبخندها و شیطنت های دخترانه ام ادامه میدم.....

منم مستاجرم وحموم تو آشپز خونه ست خیلی بدم میاد

ولی به نظرم از مستاحری بهتر هست اگه اجاره نمی دید برو‌بشین خرج هم‌نکن

جمع کنید خودتون خونه بخرید برید بعد خونه خووتون‌انشاالله

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

در حد یه تمیز کردن از اون حالت در بیاد خرجش کن سرامیک طرح پارکت بزن دیوارا هم یه کاغذ دیواری ارزون بزن چون خیلی تاثیر داره کابینت هم اگه از این آهنی قدیمی هاست بده برات رنگ کنن درشون عوض کن بده برات در ام دی اف بزنن

سادگی ما را در پرونده زرنگی خودشان ثبت کردند ولی افسوس به چرخش زمین فکر نکردند
خوب آخه 4یا 5سال میخوام زندگی منم اونجا

خودت می دونی اره کم هم‌نیست

ولی من دلم‌نمیاد خرج خونه ای کنم که مال من نیس

مثلا باهمین شرایط الان ما مجبور شدیم خونه اجاه کنیم که پول پیش کم داشتیم ینی الان عینا مثل خونه ماست خونه مادرشوهرت 

راستش خجالت میکشم دوستام بیان

یامیگم اگه خدا خواست و بچه دارشدم فامیل های شوهرم‌بیان‌ببینن میگن فلانی خونه باباش تو ناز ونعمت بود و خونه مارو نمی پسندید الان اومده کجا ومی دونم پدرشوهرم اکر بیا خواهد گف چون ادمی هست که زیاد تیکه می ندازه

ایناهم هست

حالا با توجه به شرایطت تصمیم بگیر

خرج نکن برای خونه مردم.کف خونه ک سیمان هست رو رنگ کن تمیز و قشنگ میشه.برای کابینت ها هم برچسب های قشنگ و شیک بخر و بزن.ولی پولت رو خرج خونه کسی نکن

الهم صلی علی محمد و آل محمد و علی اهل بیته
به نظرت چقدر میشه خرجش؟

بستگی به سلیقه ات داره و متزاژ خونه شاید حدود پانزده میلیون بشه بشه

سادگی ما را در پرونده زرنگی خودشان ثبت کردند ولی افسوس به چرخش زمین فکر نکردند