2777
2789
عنوان

بی بی چک !

262 بازدید | 25 پست

توی اقدام برای بارداری هستم الان ماه سومه ، و امروز یا فردا ( چون‌معمولا یکی دو روز عقب میندازم ) موعد پریودم هستش این بی بی چک هم بعد از حدود 40 دقیقه هستش که اینجوری شده ، هیچ علایمی از بارداری هم ندارم توی راهنمای استفاده از بی بی چک نوشته نتایج بعد از 10 دقیقه معتبر نیست ! منم الکی واسه دل خوش کردن میپرسم واقعا معتبر نیست ؟ یعنی منفیه جوابش ؟ چون توی ده دقیقه اول فقط یک خط بود 🥺

چیکار کنم زودتر باردار بشم بجز صبوری کردن 😑 

Welcome to my world, Won't you come on in? Miracles, I guess ! Still happen now and then…⛈🌧3/5/400

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من هاله میبینم دو سه روز دیگ دوباره تکرار کن عزیزم

خدا جون هدیه تو ازم گرفتی راضیم به رضای خودت فقط بهم قدرت تحملش بده و یه نی نی ناز دیگه هم برام بفرس تا دلمو آروم کنه .خدا جون ممنونم که باز بهم نینی دادی خودت مراقبش باش.خاله ها میشه لطفا برای سلامتی نینیم ی صلوات مهمونم کنین
منم همينطور

ماهه چندمی که اقدام کردی ؟ دیگه کم کم دارم استرس میگیرم قبلا یه سقط داشتم همه جوره نگرانم 

Welcome to my world, Won't you come on in? Miracles, I guess ! Still happen now and then…⛈🌧3/5/400
شاید زود بی بی چک زدی ....ولی نمیدونم چرا به دلم افتاده که شما بارداری ♥

هیچ علایمی ندارم میدونی یک سال قبل یه سقط داشتم کم و بیش میدونم علایمش چه جوری بود درد پستان داشتم الان هیچ علایمی ندارم حتی برای پریود 😑😑

من هاله میبینم دو سه روز دیگ دوباره تکرار کن عزیزم

باشه عزیزم همینم به زور خریدم معمولا برای اینکه دلم نشکنه اینکارو نمیکنم یعنی میذارم قشنگ از موعد پریودم بگذره  😑