2777
2789
عنوان

بی بی چک !

| مشاهده متن کامل بحث + 262 بازدید | 25 پست
هیچ علایمی ندارم میدونی یک سال قبل یه سقط داشتم کم و بیش میدونم علایمش چه جوری بود درد پستان داشتم ا ...

منم دقيقا اين ماه اينطوري بودم يعني امکان نداش قبل پري ي جاي بدنم نگيره قلبي دستي سينه ها که ديگه واويلا بود

اما اين ماه اصلا هيچ علائمي نداشتم خييييييييلي اميدواربودم اما متاسفانه سرموعد پري شدم

منم دقيقا اين ماه اينطوري بودم يعني امکان نداش قبل پري ي جاي بدنم نگيره قلبي دستي سينه ها که ديگه وا ...

آخی ایشالا ماه بعد نگران نباش هر چی قسمت مون بود 😘😘😘 

Welcome to my world, Won't you come on in? Miracles, I guess ! Still happen now and then…⛈🌧3/5/400

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اتفاقن بعضی حاملگیها علامت ندارن 

من قبلا یه سقط داشتم برای اون علایم بارداری داشتم یعنی ممکنه یه بارداری علایم باشه بارداری بعدی نباشه ؟ البته منظورم الان این ماه نیست کلا میپرسم 

Welcome to my world, Won't you come on in? Miracles, I guess ! Still happen now and then…⛈🌧3/5/400
آخی ایشالا ماه بعد نگران نباش هر چی قسمت مون بود 😘😘😘 

ان شاءالله  اره ناراحت نيسم يعني اون لحظه خيلي دلم شکست ولي نميخوام ديگه بهش فک کنم هرچقدر عادي تر رفتارکنيم و بيخيال باشيم زودتر به نتيجه ميرسيم

شمام گرمیجات به همسرت بده و تغذیه تقویت تخمک و اسپرمو سرچ کن و شروع کنید ایشالا به زودیه زود نتیجه م ...

مرسی 😘😘😘😘

هاله اش باید اینجا باشه عزیزم که نیست این دوستایی که میگن هاله میبینن موندم تا حالا استفاده کردن و ب ...

خودم میدونستم منفی هستش چون توی دستورالعمل هم نوشته بالای ده دقیقه معتبر نیست بعدم این شبیه خط نبود ولی بازم گفتم شاید بقیه بدونن چرا اینجوری شده