2789
نمیتونم اصن خوب نیستم  من پسفردا تولدمه قرار بود اون روز عقد کنم الان جوری مریض شدم ک حتی نمیت ...

میگذره اگر قوی باش شکستش میدی بعد ۱۴ روز تمومه میدونم واقعا سخته ولی تموم میشه آب نمک قرقره کن من ریه ام کامل درگیر بود ولی به لطف خدا خوب شدم دکتر گفت تا ۳ ماه سرفه داری ولی خداروشکر اصلا نداشتم 

حلقه هولاهوپ و طناب افتادگی رحم نمیاره به شایعات توجه نکنید ولی خب اگه بی وقفه استفاده کنید ممکنه ضر ...

ممنون که جوابمو دادین حلقه من تن زیب جادویی هست فرقش با هولاهوپ چیه؟

❤❤❤یاد خدا آرامبخش دلهاست ❤❤❤

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

ببین واسه سرفه هات آویشن دم کن رو دو لیوان بخور کپسول اکسیژن حتما بگیر داروخونه کوچیکشو داره توش نفس ...

مرسی عزیزم حتما این کارو میکنم❤

ممنون از راهنماییت

پرواز را به خاطر بسپار ، پرنده مردنیست…✨.                                            •دُختِ پَروانهِ🦋                                                       •اُردیبهشتی🌿                                                                              •مُتاهِل💍                                                                          
میگذره اگر قوی باش شکستش میدی بعد ۱۴ روز تمومه میدونم واقعا سخته ولی تموم میشه آب نمک قرقره کن من ری ...

س ماه طول میکشه عفونت از ریه خارج بشه و ریه ب حالت قبل برگرده؟؟؟

پرواز را به خاطر بسپار ، پرنده مردنیست…✨.                                            •دُختِ پَروانهِ🦋                                                       •اُردیبهشتی🌿                                                                              •مُتاهِل💍                                                                          
[QUOTE=133471988]مرسی عزیزم حتما این کارو میکنم❤ ممنون از راهنماییت[/QU خواهش میکنم حتما خوب میشی ی ...

ممنونم عزیزم سلامت باشی❤

س ماه طول میکشه عفونت از ریه خارج بشه و ریه ب حالت قبل برگرده؟؟؟

بلاخره ریه اسیب دیده دکترم میگفت ممکنه حتی تا آخر عمر ریه ات به بوی وایتکس هوای آلوده واکنش نشون بده

بلاخره ریه اسیب دیده دکترم میگفت ممکنه حتی تا آخر عمر ریه ات به بوی وایتکس هوای آلوده واکنش نشون بده

ای وای ن😨

یه جا خوندم حلقه بزنی پهلو سفت میشه ولی بعد که نزنی دوباره چربیا خودشو نشون میده به نظرتون درسته؟

یکم بحث در این مورد مفصله ولی اگه بخوام خلاصه بگم سیستم بدن طوری هست که در اون عملا چیزی به اسم لاغری موضعی وجود نداره یعنی شما وقتی حلقه میزنید کالری که مصرف می کنید صرفا قرار نیست یه بخش خاصی رو‌ مورد هدف قرار بده ولی چون تو حلقه های جدید یه سری توپ های حالت ماساژوری داخلش وجود داره با ضربه به پهلو باعث میشه چربی ها تا حدودی تحت فشار قرار بگیرن ولی این هم تا یه حدی ممکنه و هیچوقت نمیتونه معجزه کنه وقتی شما این ضربه زدن به چربی ها رو متوقف میکنید دوباره چربی ها برمیگردن به حالت اولشون و به قول شما بعد یه مدت دوباره برمیگردید سر خونه ی اول برای همون هست که من عرض کردم حلقه ی خالی زیاد موثر نیست در لاغری