2821
2789
بیشتر از چیزی ک فکرشو میکنی من یکی ب شخصه وصیت نامه هم نوشتم مراقب باشید مبتلا نشید😣

باور کن من اشهد مو گفتم ولی خداروشکر الان خوبه خوبم شما چند روز از شروع علایمت گذشته

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

خواهش برات دعا میکنم چجوری گرفتی عزیزم؟

یا از طریق وسایلی ک گرفتیم هرچند ضد عفونی کردیم یا از طریق تنفس خودمونم نمیدونیم چون ماسکم داشتیم

پرواز را به خاطر بسپار ، پرنده مردنیست…✨.                                            •دُختِ پَروانهِ🦋                                                       •اُردیبهشتی🌿                                                                              •مُتاهِل💍                                                                          
باور کن من اشهد مو گفتم ولی خداروشکر الان خوبه خوبم شما چند روز از شروع علایمت گذشته

اولین سرفه حدود ده روز پیش بود الان روز ب روز بدتر میشم😔

پرواز را به خاطر بسپار ، پرنده مردنیست…✨.                                            •دُختِ پَروانهِ🦋                                                       •اُردیبهشتی🌿                                                                              •مُتاهِل💍                                                                          
بدمزه است ، صبح ناشتا یکم بریز با آب میکس کن بخور ، تو نت سرچ کن .

عزیزم سرکه ی سیب حتی رقیق شده ش برای افراد با بیماری گوارشی ، دیابت ، مشکلات معده و برای دندان مضره و نباید سرخود مصرف شه

حالت تهوع و اسهالت شروع شده،؟

اره معده درد دارم ب شدت سردردای شدید سرفه هام ب حدی افتضاحه ک گلوم زخم شده

اولین سرفه حدود ده روز پیش بود الان روز ب روز بدتر میشم😔

عزیزم فقط اصلاااااا نترس و به مرگ فکر نکن دور از جون چون ترس و ناامیدی خیلی زود کمک میکنه مریضی از پا بندازتت 

اگه مشکلات حاد در کمرتون مثل دیسک نداشته باشید ضرر نداره ولی صرفا متکی به حلقه برای لاغری نب ...

حلقه من ۱۳۰۰گرم وزن داره مشکلی ندارم ولی میترسم افتادگی رحم و مثانه برام پیش نیاد البته بچه ندارم یکم پهلو زدم برای همین حلقه خریدم به نظرتون با روزی ۱۰ دقیقه مشکلی برام پیش نمیاد؟

❤❤❤یاد خدا آرامبخش دلهاست ❤❤❤
عزیزم فقط اصلاااااا نترس و به مرگ فکر نکن دور از جون چون ترس و ناامیدی خیلی زود کمک میکنه مریضی از پ ...

نمیتونم اصن خوب نیستم

من پسفردا تولدمه قرار بود اون روز عقد کنم الان جوری مریض شدم ک حتی نمیتونم از جام بلند بشم افسردگی گرفتم اصن☹

اره معده درد دارم ب شدت سردردای شدید سرفه هام ب حدی افتضاحه ک گلوم زخم شده

ببین واسه سرفه هات آویشن دم کن رو دو لیوان بخور کپسول اکسیژن حتما بگیر داروخونه کوچیکشو داره توش نفس بکش دو سه روزه سرفه قطع میشه بعد روز حداقل ده بار از بینی نفس بکش تا میتونی نفس و تو ریه نگه دار بعد از دهن بده بیرون خوب کمک میکنه 

حلقه من ۱۳۰۰گرم وزن داره مشکلی ندارم ولی میترسم افتادگی رحم و مثانه برام پیش نیاد البته بچه ندارم یک ...

حلقه هولاهوپ و طناب افتادگی رحم نمیاره به شایعات توجه نکنید ولی خب اگه بی وقفه استفاده کنید ممکنه ضررهایی داشته باشه .

بله ۱۰ دقیقه خوبه تا نیم ساعت هم میتونید استفاده کنید البته با استراحت های ۳۰ ثانیه ای وقتی خسته شدید . 

و اینکه بدن شما بعد یه مدت حلقه زدن استپ میکنه و براش حلقه تبدیل به عادت میشه پس صرفا با حلقه زدن زیاد موفق نمی شید .

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز