2777
2789
عنوان

شوهرم.....😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1129 بازدید | 79 پست

[QUOTE=133430919]شوهرتو یکم تپل تصور کردم یه ذره شکم داره جلو موهاشم ریخته  با کت شلوار اداری و کیفش داره میدوه...[/QUOT

نه اتفاقا هیکل ورزشکاری قد بلند ،موهاشم تازه ژل و اتو و لباس فرم😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهر من تا سه روزهنگ بود فقط نگاه میکرد 😂😂😂😂😂 هیچ حرکت اضافه دیگه ای نداشت😂😂😂

خخخخخ عزیزم از شانس من بخدا هرجا برم سگ جلوم شوهرم  میگه نترس من شوهرم ول  میکنم پا به فرار میزارم ازشون خاطر بد دارم 

[QUOTE=133430963]حالا ملت همه ازش میترسن این از سگ ها😂[/QUOTE

شوخیدم عزیزم من خودم از سگ تا سر حد مرگ میترسم چند روز پیش داشتیم با داداشم میرفتیم باغ اونم سوار بر موتور چند سگ بهمون حمله ور شدند وتا نزدیک پامون اومدند داداش بیچارم میگفت پاتو تکون نده تا گاز نگیره الان میرن اما من دخترم چشمامون بستیم چنان جیغ داد بیداد میکردیم بیچاره سگه از پارس خودش پشیمون  شد وپا به فرار کرد بله چنین شجاعم من  

اره،بهش میگم اگه کسی اون لحظه میدیدت فیلم ازت می گرفت الان فیلمت جهانی شده بود😂😂😂😂

منم یه بار از دست یه سگه فرار کردم، با حال بد و شکم بارداری ماه آخر خودم رو انداختم تو باشگاه دخترم، کارم به آب قند و... اینها رسید، چند لحظه بعد سگه از جلو در رد شد یه نگاه عاقل اندر سفیه به من انداخت قشنگش سرش رو تکون داد رفت، یعنی از خجالت آب شدم 

ازت بدم میامد، وقتی میگفتن مبارکه پسره، چه خوب آفرین پسره، دلم میخواست همه رو خفه کنم، تو رو بیارم بیرون، نباشی، 😢 بدم میامد چون احساس میکردم به خواهرت توهین میشه، دلم میشکست از حرفها، حرفهاشون باعث شد ازت بدم بیاد، منتظر اومدنت نبودم اینقدر که حتی یه عکس هم نگرفتم از بودنت 😢 تو اومدی، صورت ماهت رو که دیدم عاشقت شدم، خنده های دلبرانت، ساکتی و مظلوم بودنت، وقتی خواهرت رو از من هم بیشتر میشناسی، من رو ببخش پسرم، من رو ببخش اگر گفتم دوستت ندارم، عاشقتم با همه وجودم با همه قلبم، اگر بخوای جون و عمرم رو براتون میدم، کاش مردم میدونستن گاهی با جملاتشون چه آتشی به قلب دیگران میتونن بزنن، دوست دارم مرد بزرگ بشی نه نر، دوستت دارم پسرم😘
بنده خدا عجب شانسی داشته 

الان دیگه با ماشین هم صبح کار که میشه بیرون نمی ره تا یکم هوا روشن بشه😂😂 اما پیش من میگه فعلا وقت هست،منم به روش نمیارم😂😂

اون سگها نر اند اختيارشون دست خودشون نيست اون سگ ماده لابد جوري لباس پوشيده كه اونا رو تحريك كرده

😂😂😂😂😂

واقعا حقشه بش تجاوز کنن

حتما لاک و ارایشم داشته😒😒

یهو چشم وا کردیم دیدیم‌....دلمون واسش مثل برگای پاییزی ریخت♡                    ☆Ceeport☆                                         میتونیم خیلی قوی باشیم،میتونیم هر مسئله ای رو مدیریت کنیم،صبور باشیم،پیش بریم،کافیه ب خودت اعتماد کنی♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧