2777
2789
عنوان

مادرشوهر😑

296 بازدید | 25 پست

بچه من مادر شوهرم اسیر کرده نیم ساعت یه بار زنگ میزنه ب شوهرم کجایی چیکار میکنی چی خوردی چی بخور شوهرمم ۱۰۰۰ بار بهش گفته زنگ نزن انقد ولی خودشو میزنه ب مریضی میگه حالم بد میشه زنگ میزنم😑ب بقیه بچه هاش اصلا زنگ نمیزنه فقط شوهر من ، کلافه ام کرده نمیدونم چیکار کنم 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم همدرد توام با این تفاوت خواهرشوهرم نقش اصلیه پیام و زنگ میزنه دعوا میندازه بارهاگفتیم گف نگرانم عقدیما 

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده

بگو شوهرت یکی در میون جواب بده

بعد دو تا در میون 

بعد سه تا در میون 

تا انشالله از شیر بگیرینش ببخشید از تلفن بگیرینش

برای سلامتی خواهرم اگر ممکن لطفا یک صلوات بفرستید.😔💔 این روزها که حالت خوب نیست، دلم برای لبخند شیرینت تنگ شده. می‌دونم که مریض بودن سخته، اما یادت باشه ما همیشه کنارت هستیم و تو تنها نیستی. تو قوی‌ترین دختر دنیا هستی، و مطمئنم خیلی زود حالت خوب می‌شه.دوقلوی تو هم مثل من نگران و دلواپسه. به قول بابا انگار وقتی تو حالت خوب نباشه، دنیا برای اون هم غمگین می‌شه و درد تورو میکشه. اما منتظریم که خیلی زود قوی و شاد برگردی و دوباره با هم بخندیم و خوش بگذرونیم.ما خیلی دوستت داریم و همیشه کنارت هستیم. قوی باش، عزیزترینم.

شوهرت .بچه آخری هست؟شاید بهش وابسته هست؟

گاهی مرگ،فقط جدا شدن روح از بدن نیست                                           دختر باشی و                                                                پدر برود                                                             تو برای همیشه مُردی...
2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز