2789
عنوان

مادرشوهر😑

| مشاهده متن کامل بحث + 296 بازدید | 25 پست
منم همدرد توام با این تفاوت خواهرشوهرم نقش اصلیه پیام و زنگ میزنه دعوا میندازه بارهاگفتیم گف نگرانم ...

ببین این دعوا نمیندازه اینجوری نیست ولی خب درست نیست روزی ۲۰ بار زنگ بزنه ۲۴ ساعت باید توضیح بدیم بهش چیکار میکنیم

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

شوهرت .بچه آخری هست؟شاید بهش وابسته هست؟

اره بچه اخره ولی اخه باید حد خودشو بدونه منم ب شوهرم وابستگی دارم بخدا هیچ وقت سرکاریم بهش زنگ نمیرنم همیشه خودش میزنه چون میدونم کلافه هست ب اندازه کافی از دست مادرش

ببین این دعوا نمیندازه اینجوری نیست ولی خب درست نیست روزی ۲۰ بار زنگ بزنه ۲۴ ساعت باید توضیح بدیم به ...

خب خواخرشوهرمم میزنگه چخبر چکارمیکنید کجامیرید و... منم میگم اخه به اون چه دعوا میفته بخودشم گفتم گف من چکاردارم دعوا بندازمتون ولی باز اونقدر میزنگه به همسرم میگم برو خونتون جالبش اینجاست خواهرشوهرم متاهله و شوهرمو هفته ای یبار میبینه

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
خب خوبه که شوهرت خودش متوجه اشتباه مادرش هست..شمام بی خیال و بی توجه باش..اصلا نه جدیش بگیر نه راجع ...

خیلی تو زندگی تاثییر میزاره مثلا فک کن میریم مهمونی وسط مهمونی ۱۰ بار زنگ میزنه همه میفهمنن من اوایل خانواده ام میگفتن مادرشه ب تو ربطی نداره ولی الان میبینن چ خبره چقد زیاد زنگ میزنه ناراحتن اوناام

خب خواخرشوهرمم میزنگه چخبر چکارمیکنید کجامیرید و... منم میگم اخه به اون چه دعوا میفته بخودشم گفتم گف ...

ببین من با سیاست رفتار میکنم جوری ک یه وقت فک نکنه من دارم اشتباه میکنم نه مادرش توام اروم رفتار کن همیشه مستقیم نگو داره دعوا میندازه مردا عقل ندارن باید خیلی ریز ریز باهاشون حرف زد من ۱ ماه طول کشید تا شوهر خودش متوجه بشه که اونا اشتباه میکنن

پس همون شوهرت باید بعضی اوقات گوشیشو سایلنت کنه و جوابم نده

ببین این کارم کرده بدبخت ولی کولی بازی در میاره میگه داشتم سکته میکردم نمیدونم دزد اومده بود زنگ زدم سرم داشت میترکید گفتم بیایی بریم دکتر این فیلما رو میاد اونم مادرشه خوب ب هر حال اذییت میشه فک نمیکنه که فیلم میاد مامانش 

ببین این کارم کرده بدبخت ولی کولی بازی در میاره میگه داشتم سکته میکردم نمیدونم دزد اومده بود زنگ زدم ...

خب پس یه بار باید جدی با مادرش صحبت کنه و بگه به بچه های دیگه تم زنگ بزن وقتی مشکلی داری...چون اینجوری انقدر زنگ زدی آبرومو همه جا بردی فکر می کنن من بچه ننه م...پس مجبورم جوابتو ندم...

ببین من با سیاست رفتار میکنم جوری ک یه وقت فک نکنه من دارم اشتباه میکنم نه مادرش توام اروم رفتار کن ...

والا من میگم تو جای من اگه خواهرم هی هی بزنگه چی میگی میگه خب قصد خاصی نداره منم گاها اعتراض میکنم گاها نه ولی بیشتر به  بحث ختم میشه

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده