2777
2789
عنوان

سندرم داون😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 3862 بازدید | 166 پست
ان شا الله که همه نی نی ها سالمن  سعی کن ارامش داشته باشی منو دکتر امروز خیلی ارومتر کرد

خدا خیرشون بده این دکترایی که واقعا دلسوزن واسه مریضا واقعا دل میسوزونن، دکتر من همیشه یه لبخند رو لبشه کلی وقت میزاره، خودش بچه رو تو مطب سونو میکنه کلی ناز میده

خدایا خودت مواظبش باش🙏

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ایشالا بچه های هممون سالم باشن ماهم این اخرین استرس بارداریمون باشه حداقل بقیشو لذت ببریم 

الهی آمین 

بیاین رو خودمون کار کنیم نگران نباشیم 

من که خیلی نابود شدم سه چار روز فقط گریه کردم نیم کیلو وزن کم کردم ویارم بدتر شد 

الهی آمین. الهی این اخرین ترسی باشه که هم ما سه تا هم بقیه خانمای باردار تحمل میکنن

با اینهمه تغییرات هورمونی بدن دیگه کشش استرس بیشتر نداره واقعا

خدا خیرشون بده این دکترایی که واقعا دلسوزن واسه مریضا واقعا دل میسوزونن، دکتر من همیشه یه لبخند رو ل ...

عزیزم چه دکتر خوبی

تهرانی؟ 

کدوم دکتر میری؟ 

من دکتر مو عوض کردم نیک نفس رفتم 

دکتر من کلی بهم روحیه داد خدا خیرش بده واقعا انسانه، ولی من هی یادم میفته استرس میگیرم طبیعی هم هست ...

خیلی ناراحت شدم بخاطر بچه قبلت عزیزم😔

واقعا همه چی دست خداست و حکمت اونه 😔😔

کاش خیلی خیلی قوی تر بودم در این مسائل منم که میتونستم راحت تر کنار بیام که خدا برام خواسته. 

ان شا الله که همیشه دیگه شادی منتظرته 😍😍

دکتر من کلی بهم روحیه داد خدا خیرش بده واقعا انسانه، ولی من هی یادم میفته استرس میگیرم طبیعی هم هست ...

خیالت راحت 

این تستها واسه اطمینانه 

چند روز استرس می گیری ولی دیگه راحتی 

کسایی که تست سلفری نمی دن ریسکشون خیلی بیشتره و نگرانی دارن 

این چند روز میگذره و خیالت راحت که هیچی نیست

بچه ها ریسکم بالا نیست یعنی؟؟؟ پس چرا گفت ۹۶ درصد جوابت درسته توروخدا بهم بگید  من از ترسم اوم ...

۹۶ درصد گفته جوابت درسته یعنی احتمال همون نیم درصد. شما برو ازمایشت رو بده به امید خدا منفی میشه

خیالت راحت  این تستها واسه اطمینانه  چند روز استرس می گیری ولی دیگه راحتی  کسایی ک ...

انشالله زودتر این روزا بگذره تموم بشه،دکتر آزمایشگاه باهاش حرف زدم گفتش اونایی که ریسکشون یک به صده یعنی یک درصد احتمال داره تو ۱۶۰ هستی احتمال از یک درصدم کمتره نمیدونم چرا باز نمیدونم اروم باشم تا جوابم بیاد

خدایا خودت مواظبش باش🙏
انشالله زودتر این روزا بگذره تموم بشه،دکتر آزمایشگاه باهاش حرف زدم گفتش اونایی که ریسکشون یک به صده ...

طبیعیه 

ولی خیالت راحت 

برات آرامش طلب می کنم و مطمینم چیزی نیست 

خدا به همه و مخصوصا باردارا توجه ویژه کنه تو این دوران