2777
2789
عنوان

سندرم داون😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 3862 بازدید | 166 پست
یک از دویست میشه نیم درصد😘

آره من اشتباه گفتم 😂😂😂

تمام زندگی من ❤❤❤عشقم❤❤❤دخترکم❤❤❤من یک مادرم ❤❤❤من عاشق ترین مادر دنیام ❤❤❤منو توی تاپیک حس ششم تگ نکنید دوستان خوبم😘😘😘

عزیزم جواب سلفری من اومد منفی بود عزیزم تازه من ریسکم از تو بالاتر بود نگران نباش برای توهم صد در صد سالمه من دوهفته فقط استرس و تپش قلب داشتم ولی همینطور که همه میگفتن منفیه همه ی این آزمایشا عزیزم توهم نگرانی و از خودت دور کن

خدایا خودت مواظبش باش🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم جواب سلفری من اومد منفی بود عزیزم تازه من ریسکم از تو بالاتر بود نگران نباش برای توهم صد در صد ...

خدا رو هزار بار شکر عزیزم

خیلی مراقب خودت باش.

منم سپردم به خدا 

خودمو سرگرم کارام کردم دیگه بهش فکر نمیکنم تا خدا چی بخواد ...

چند روز طول کشید جواب بیاد؟  کجا داده بودی؟ 

خدا رو هزار بار شکر عزیزم خیلی مراقب خودت باش. منم سپردم به خدا  خودمو سرگرم کارام کردم ...

از دیشب میگم خدایا شکرت 🙏 دیشب از طرف آزمایشگاه برام‌اس اومد که جواب کتبی ۲۴ ساعت اینده میاد تو سایت یه لحظه دست و پام‌یخ کرد گفتم حتما یچیزی شده که زنگ نزدن اصولا باید زنگ‌بزنن  دوباره رفتم تو سایت قسمت جواب دهی رفتم ضمیمه ازمایش که نتیجه کلی بود وگذاشته بودن سه تا سندروم و گذاشتن لو ریسک آزمایشم منفی شد انقدر گریه کردم که نگو هنوزم سرم درد میکنه از دشب😄

خدایا خودت مواظبش باش🙏
داشتم پیت هاتو میخوندم خیلیییی برات خوشحال شدم عزیزم  اشک تو چشام جمع شد😭😭  مبارک باش ...

ممنونم عزیز دلم آره یه پسر دارم دختر قبلیمم بهت گفتم موقع زایمان از دست دادم الان دلمون میخواست دوباره دختر بشه بیشتر دعادمیکردم سالم باشه ولی دخترم شد بیشتر خوشحال شدیم 

خدایا خودت مواظبش باش🙏
کی بهت نوبت آمینو دادن عزیزم

من فردا دوازده هفته ام تموم میشه پزشک برام ۲۴ ام  زده که زودتر ندم امینو

منم چند روز قبلش میرم کریمی نژاد برا مشاوره که ان شا الله بشه همون ۲۴ ام برم امینو