2777
2789
عنوان

سندرم داون😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 3862 بازدید | 166 پست
بیمه تکمیلی هستم سلفری رو میده؟  چقدر میده  من پرسیدم گفتن ۱۸۵۰  بهم گفتن سلفری بدی ...

ای بابا خدا رحم کنه با این اوضاع مالی ما کا نداریم اصلا دیگه

جیب خالیه خالی

بیمه تامین اجتماعییم که اونم قبول نمیکنن تازگیا

آرسام کوچولو تمام دنیای منه...بعد یه دوره سخت بستری خدا دوباره بما برگردوندش

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بیمه تکمیلی هستم سلفری رو میده؟  چقدر میده  من پرسیدم گفتن ۱۸۵۰  بهم گفتن سلفری بدی ...

ببین وقتی غربالگری اول ریسک بالا باشه، بیمه تکمیلی اکثرا ۸۰ درصد سلفری رو میده 

من دنا انجام دادم تو اسفند و شد ۱۵۰۰

وقتی سلفری اکی باشه، دیگه غربال دوم نمی فرستن فقط سونو آنومالی میدی و برای ازمایش خون تنها یک فاکتور afp آلفا فیتو پروتیین که او سلفری چک نمیشه رو میدی و برای بررسی سلامت لوله های عصبی جنین هست 

سلام عزیزم منم شرایطم مثل توهه، خیلیم بدتر من ریسک سندروم دانم یک به ۱۶۰ هست،ولی سونوگرافیم عالی شد ان تی ۱.۳ و تیغه بینی معلوم شد ، اونروزی که از سونو اومدم بیرون خیلی خوشحال بودم ولی وقتی جواب آزمایشم اومد از اون روز احساس میکنم دارم سکته میکنم،پیش دکترم که رفتم خیلی پریشون بودم دکترم گفت اصلا نگران نباش با این که تو ازمایشم زده های ریسک ولی دکتر گفت نگران نباش من مطمئنم سالمه، توی عربالگری اول مهم سونوگرافیه وقتی یه بچه تیغه بینیش دیده شه ان تیش عالی باشه چجوری باید سندروم دان باشه، گفت نگران نباش اگه خواستی سلفری بده نیاز به آمینو نیست، اونروز از مطب اومدم بیرون حالم خوب شده بود بکی دوروز آروم بودم ولی الان دوباره استرس افتاده به جونم پنجشنبه سلفری دادم‌چهارشنبه آینده جوابش میاد ، کارم شده صبح تا شب تایپیکارو بخونم فکر کنم ۵۰۰ صفحه بیشتر خوندم ، اکثرا هم بچه هاشون سالم بودن شاید دوسه مورد دیدم که سقط کردن اونم ان تی ۴ داشتن، ولی اصلا دست خودم‌نیست نمیتونم استرسم و کنترل کنم، بخدا میگم خدایا خودت دادی خودتم مواظبش باش آخه من ناخواسته باردار شدم ، برات دعا میکنم برای منم دعا کن ایشالا جفتمون نی نی هامون سالم باشن

خدایا خودت مواظبش باش🙏

من دنا سلفری دادم ۱۵۰۰ تقریبا، حالا چه آمینو شدی چه سلفری هرکدوم ، بعدش حتما این دکتر بی شعورتو عوض کن دکتری که ندونه چجوری مراعات حال یه باردارو بکنه، باید بره بمیره اینا همشون‌پولکی و بی سوادن اگه خدا بخواد بچه هامون سالمن،روی چه حسابی این حرفو بهت زد

خدایا خودت مواظبش باش🙏
سلام عزیزم منم شرایطم مثل توهه، خیلیم بدتر من ریسک سندروم دانم یک به ۱۶۰ هست،ولی سونوگرافیم عالی شد ...

مطمین باش چیزی نیست 

خیالت راحت 

منم دنا دادم ، رودتر جواب آماده میشه مخصوصا اگه پسر باشه، چون زمان بیشتری لازمه تا چک کنن y داره یا نه 

واسه من یک هفته شد ولی واسه یه خانمه که دختر بود ۳ تا ۴ روز از من بیشتر طول کشید 

ایشالا تو این دوران کورنایی دلت زودتر شاد میشه 

حتما بیا و خبرم کن تا منم خوشحال شم

مطمین باش چیزی نیست  خیالت راحت  منم دنا دادم ، رودتر جواب آماده میشه مخصوصا اگه پسر باش ...

ممنونم عزیز دلم برام دعا کن،خدا بهم تو این چندوقت آرامش بده، توی ان تی گفتش هشتاد درصد دختره ،شما هم ریسکت بالا بود؟

خدایا خودت مواظبش باش🙏
ممنونم عزیز دلم برام دعا کن،خدا بهم تو این چندوقت آرامش بده، توی ان تی گفتش هشتاد درصد دختره ،شما هم ...

اره 

تو پست های بالاتر کامل توضیح دادم 

ریسکم ۱ به ۴۰۰ بود 

ان تی: ۲ 

تیغه بینی هم دیده شد و سونو خیلی خوب بود و مشکلی نداشت 

منم خیلی نگران بودم چون هم سنم بالاس و قبلش سقط داشتم و دیگه بدنم جون بارداری نداره و ویار بد هم داشتم 

ولی فقط به چیزای خوب فکر کن 

واقعا کمتر از یک درصد امکانش هست ولی چون نتیجه اش قابل درمان نیست دکترها اینجور حساسن وگرنه خیالت راحت راحت 

نتیجه رو اینترنتی تو دنا چک کن 

البته قبلش اس ام اس میاد که جواب آمادس

من دنا سلفری دادم ۱۵۰۰ تقریبا، حالا چه آمینو شدی چه سلفری هرکدوم ، بعدش حتما این دکتر بی شعورتو عوض ...

سلام عزیزم 

عوضش کردم رفتم جای دیگه بهم گفت امنیو بده

بیمه تماس گرفتم گفت نمیده هزینه اش رو 

سلام عزیزم منم شرایطم مثل توهه، خیلیم بدتر من ریسک سندروم دانم یک به ۱۶۰ هست،ولی سونوگرافیم عالی شد ...

ان شا الله که همه نی نی ها سالمن 

سعی کن ارامش داشته باشی منو دکتر امروز خیلی ارومتر کرد

اره  تو پست های بالاتر کامل توضیح دادم  ریسکم ۱ به ۴۰۰ بود  ان تی: ۲  تیغه ب ...

دکتر من کلی بهم روحیه داد خدا خیرش بده واقعا انسانه، ولی من هی یادم میفته استرس میگیرم طبیعی هم هست همه فکر کنن این روزارو داشتن،من سر بچه قبلیم همه ی این آزمایشارو دادم تازه ریسکم نداشتم خیلی بچم سالم مثل دسته ی گل ولی خدا نخواست قبل زایمان از دست دادمش دیگه اصلا بچه نمیخواستم یه پسر دارم کلا از فکر بچه اومده بودم بیرون اصلا تحمل همین استرسا و اینکه اون شکی بهم وارد شد نداشتم، اینو خدا خودش بهم داد تا دوماهگی نمیدونستم حاملم وقتی فهمیدم انقدر مهرش رفت و دلم که نگو الان این آزمایش خون لعنتی بهم ضد حال زد

خدایا خودت مواظبش باش🙏
نگران نباش عزیزم منم امروز دکتر بهم گفت احتمالش خیلی کمه اما بده

ایشالا بچه های هممون سالم باشن ماهم این اخرین استرس بارداریمون باشه حداقل بقیشو لذت ببریم 

خدایا خودت مواظبش باش🙏